![]() |
Ben Seni En Çok Sen Yokken Sevdim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben Seni En Çok Sen Yokken SevdimBen Seni En Çok Sen Yokken Sevdim En ağır şartlarda filiz veren mucizeler gördüm ben ![]() ![]() ![]() ![]() Yalın ayak çocuk yürüyüşü gibi, yüreğime batan cam kırıklarını görmezden gelmeliydim… Gelemedim ![]() Gördüm tüm korku yüklü, ürkütücü, soğuk kırıkları… Korktum bir kez daha, kendime dönememekten ![]() Şimdi ufkuma yeni yollar çiziyorum, beğenmeyip siliyorum… Baştan çiziyorum ![]() Bir sürü söz biriktirip, kendime saklıyorum… Her gece ansızın kırıp, her sabah yeniden almaya yola koyuluyorum ![]() Yeni sözler öğreniyorum, yeni acılarıma süslü kelimeler kuruyorum… Oysa ne çok söz varmış Seni anlatmaya… Ama hiçbir cümlenin tabiri caiz olmamış ![]() Senin bu kadar fazla, hatta özel sözleri hak ettiğini düşünmüyorum aslında ![]() ![]() Benim sevdamaydı sözlerim ![]() Ben sevdama ağladım ağladıysam, ben sevdama aşıktım aşıksam… Çünkü ben aşık olabilmeyi özledim, ben aşık olabilmeyi; Sen olmasan da öğrenirdim ![]() Yani şu kadarını söylüyorum; Sen değilsin bu hikâyenin ne başkahramanı ne de ilhamı… Bir tek benim… Tek başıma hak ettim, kimseye el sürdürmedim ![]() Sevdama tek kötü söz gelmesin diye yüreğimi paramparça ettim ![]() Bir kırık sözüm olmadı bu yüzden Sana ![]() Yoksan… Yoksun ![]() ![]() Ölüme hasret yazıldı adın ![]() ![]() Gözlerimi kapatıp karanlığa yürüdüm ben… Zifiri karanlıkta sana en yakışır sözü ayak seslerinden tanıdım ![]() ![]() Şimdi Seni her düşümden engelliyorum ![]() ![]() ![]() Ve nihayet kendime dönüyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|