![]() |
Alçak Gönüllü Kızın İstekleri (Maşallah) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alçak Gönüllü Kızın İstekleri (Maşallah)Bir yarim olsun esmer, yakışıklı, Çok şey istemem, boyu 1 ![]() ![]() Fazla zengin olmasın umrumda değil, Yetir ki 50-60 milyarı olsun ![]() Mesleğe etikete hiç önem vermem, İster mühendis, ister doktor olsun ![]() Düğünümde fazla görkem istemem, Yeter ki nikahımız Hilton da olsun ![]() Balayımız küçücük bir tatil, Paris te, Roma da, New-York ta olsun ![]() Yüzgörümlüğü önemli değil, Ne çıkar, birkaç taşlı pırlanta olsun ![]() İstedim ki olmuşken gönlümce olsun ![]() Nerede olursa olsun otururum ben, Minicik, 3 katlı bir köşküm olsun ![]() Evimde erkeğimin sözü geçmeli, Yeter ki benem de müsaadem olsun ![]() Ev işlerimi kendim yaparım, Bana yardım edecek birkaç hizmetçim olsun ![]() Yemek hazırlamak ayrı bir zevktir, Pişirecek Bolulu bir aşçım olsun ![]() Midem büyük değildir, kuru ekmek yerim, Yeter ki katığım siyah havyar olsun ![]() Seyahat etmek en büyük zevkim, Yeter ki arabam Mercedes olsun ![]() Yaz tatilim sakin geçmeli, Bunun için Side de bir yalım olsun ![]() Soğuk karlı kış günlerinde, Uğrak yerimiz Uludağ olsun ![]() Yılbaşı gecesi tek eğlencemiz, Maksim de İborotti konseri olsun ![]() Doğum günümü hatırlasın yeter, Yeter ki hediyesi bir yakut olsun ![]() Yıldönümümüzü birlikte kutlayalım, Bana hediyesi bir villa olsun ![]() Kocayalım onunla aynı yastıkta, Yeter ki yastığımız atlastan olsun ![]() Çocuklarımı kendim büyütürüm, Bakacak İtalyan bir dadımız olsun ![]() Bundan ibaret bütün isteğim ![]() Nice kısmetlerim çıktı da teptim ![]() Benim gibi bir alçakgönüllüyü alacak olan, Sadece birazcık sabırlı olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Maşallah ne kadarda alçak gönüllüymüşün hiç bişey istemiyorsun vah vah ucuza gidiyorsun be arkadaşım :)) |
![]() |
![]() |
|