![]() |
Yüreğimi Ezen Tek Korku |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüreğimi Ezen Tek KorkuÖyle çok reddedildim ki, öyle çok unutuldum ki senin tarafından, sensiz kalmak yüreğimi ezen tek korku artık ![]() halinde ayakta duruyor şimdi ![]() ![]() ![]() gideceğim ![]() ![]() seni sevebilmek için ![]() ![]() ![]() hayatın tek harcı olduğuna olan inancımı ![]() ![]() ![]() enerjim, sevgim ve hayatla hesaplaşacak bir benliğim kalmadı ![]() sığınacak bir kendim kalmadı ![]() ![]() ![]() Şimdi bana varlığımın sana acı vermediğini söylüyorsun ![]() sonra yeniden gelmemi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dipsiz çukuruna önce sarkıtıp, sonra yeniden gün ışığına çıkarıyorsun ![]() Sevgimi, yokluğumu hissettiğin yerde bulmak istiyorsun ![]() hayatını ele geçirmesinden duyduğun o sebepsiz korkuyu yenmek için, bana seninleyken tekrarı olmayan bir şiiri hatırlatan zamanın, sana benimleyken gösterdiği monoton ve tüketici yüzünü yok etmek için oynadığın bir oyun bu belki de ![]() ![]() ![]() çağırıyorsun ![]() Korkuyu beklemenin telaşı korkunun kendisinden çok daha ürkütücü biliyor musun? İşte bu yüzden sensizliğin karanlık kuyusuna kendi ellerimle bırakıyorum kaderimi ![]() sevmekten değil, sevgili ![]() ![]() ![]() sadece bunun için ![]() ![]() ![]() Madem varlığım acı vermiyor sana, madem ki ancak yokluğumda sevgimi hissedebiliyorsun, öyleyse yokluğumla kal sevgili ![]() ![]() ![]() daha mutlusun, o halde yokluk benim bu aşk için büründüğüm son kimlik olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|