Hala Aşıksın! |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Hala Aşıksın!"İçim acıyor, geçer elbet, geçer de, anlamsız bir yer de, unuttuğumu sandığım bir yer de , yeniden sızlar, ama varsın sızlasın, sızlamadı mı; kocaman sevilmiyor ki ![]() ![]() " Ne yapacağını bilememek ne kadar kötü bir durum Beyaz bir ışık arıyorsun bazen, görüyorsun ![]() Siyahın yoğunlu eritiyor ışığı yine kör oluyorsun![]() Nerdesin sen şimdi kim bilir? Neler yapıyorsun? Özlüyor musun beni? Biliyor musun ben geceleri hep seninle konuşuyorum uzun uzun ![]() Seni Seviyorum diye haykırıyorum Dünya umurumda değil Takmıyorum, düşünmüyorum hiçbir şeyi![]() Sadece seni, sadece seni düşünüyorum ve ağlıyorum!!! Sırf senin yanında olamadığım için ağlıyorum![]() Bırakıp gittiğin, tüm kapıları yüzüme kapadığın günden beri aylar geçti ![]() Aylar geçti ama içimdeki sevgin hiç bitmedi![]() ![]() Beni sevmediğini, önemsemediğini bilmeme rağmen büyüttüm sevgimi Ama bu gece Vazgeçiyorum Senden![]() Ben seninle olmak, seni yaşamak istiyordum![]() Tek isteğim buydu![]() Ama izin vermedin Bilmiyorsun ki geç zamanlar vardır![]() Ne yapsan affedilmeyecek, ne yapsan boş![]() Bazen ne kadar genç olursanız olun yorgun ve yaşlı bakıyorsunuz ve tek bir söz kalıyor geriye Vazgeçmek ![]() ![]() ! Korkma, seni artık sevmiyorum!!!! Hala Aşksın Sen ![]() Ama Sadece Şarkılarda![]()
|