![]() |
Mutluluk Hırsızı Nedir |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mutluluk Hırsızı NedirMutluluk Hırsızı Hakkında Bilgi Mutsuzum öyleyse sende mutsuz ol ![]() ![]() Bir insan beyninden geçen ,düşünce olabilir yada ağızdan nefretle çıkan bir çift söz ![]() uyandıran sahibi kadar garip iki cümle ![]() Bir insan nasıl olurda bir başkasının mutluluğunu çalabilir,kıskanabilir ![]() Karnım zil çalıyor yemek molasına daha beş dakika var ![]() gelmiş yeni tedarikçi isteği ![]() ![]() Sibel girmiş farkında değilim ![]() sen hala bitiremedin ''diyor , gülümsüyorum ![]() mail vardı boşlukta okumak istedim '' Yemekhaneden yükselen nefis yemek kokuları içimize işliyor ![]() ''ımmmm nefis'' diyoruz ![]() ![]() Tepsilerimize önceden porselen tabaklara koyulmuş hala dumanı tüten yemeklerden enfes salatadan vs ![]() ![]() kimsede yok erken gelmişiz biraz ![]() Hoş bir sohbet sarıyor yemeklerimizi yerken , gülümsüyoruz laf lafı açıyor yemekler nefis ortam ona keza enfes bir an ![]() insanlık şu anın tadına varabilse diyorum ![]() Planlama Departmanından Necati ve İnci oturuyor masamıza ''afiyet olsun '' diyorlar ![]() ediyoruz ![]() tamam ![]() ![]() ![]() Necati ''afiyet olsun , bir şey sorsam merakımdan yanlış anlama lütfen '' diyor ![]() ![]() diyorum '' Sibel'de ayakta kaldı ![]() dercesine bakıyorum ![]() yolunda gibi gelen bir ifadeniz varda diyor '' yine gülümsüyorum '' meraktan sanırım ama gülen bir yüz asla sizi aldatmasın'' diyorum ![]() yorumlayabilirsiniz ,oyunu izlersiniz fakat perdenin arkasını göremezsiniz '' Gülümseyerek ayrılıyoruz ![]() ''aynı seviyeye inmekten korktum desem '' ![]() varmı senden bir tane daha iyiki sevmişim seni iyiki tanımışım ''diyor ![]() Mutluluğunuzu çalmaya çalışan bir hırsız görürseniz ona gülümseyin ![]() O ne demek istediğinizi anlayacaktır ![]() |
![]() |
![]() |
|