Günümüzün En Geçerli Sertifikası |
11-04-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Günümüzün En Geçerli SertifikasıGÜNÜMÜZÜN EN GEÇERLİ SERTİFİKASINI AÇIKLIYORUM Oldum olası nefret ettiğim ve iğrendiğim bir davranış biçimi vardır Yalakalık Toplumuzda oldukça rağbet gören ve pirim yapan insan tipleri ne yazık ki bunlar Baksanıza işini en iyi yürüten onlar köşe başlarını tutmasalar bile tutanlara en yakın olanlar onlar her dönemde yıldızları hiç sönmeyenler onlar Yani işlerini bilip yürütenler hep onlar Öyle bir dönemden geçiyoruz ki ne yazık ki bunun tersi bir yapıda olan insanların hiç değeri yok bu ülkede İşini dürüst yapan kimseye eyvallah etmeyen ona buna yağ çekmeyen insanlar; ağızlarından kuş tutsalar bile ne yazık ki esameleri okunmuyor basınımızda öyle İlle birilerine yağ çekip yalakalık yapacaksın Gözünüzü açıp çevrenize dikkatlice baktığınızda bu tür insanlardan nicelerini görürsünüz Görürsünüz ama bu insanların bu halleriyle nasıl olup ta bu noktalara geldiğine şaşar kalırsınız İnsanın doğasında mıdır nedir[ acaba gerçekten yalan olduğunu bile bile yağ çekilmesinden hoşlanıyor muyuz? Çünkü az çok kafası çalışan bir adam karşındakinin kendisine hangi samimiyette yaklaştığını bilir Yalakaları ise gözünden tanır Buna rağmen onun yalakalığına hep pirim verir Günümüz insanın yalakalara da ihtiyacı var demek ki Onu bunu bilmem ben kendi adıma konuşayım Hiç yalakalık yapmadımhak etmeyen bir insanı asla övmedim onu göklere çıkarmadım İnsana kişiliği kültürü ve yeteneği oranında değer verdim Bana o niyetle yaklaşanları gözlerinden okudum ve onlara hiç yüz vermedim ve onları hiç sevmedim Onlara değer verip yüceltenlerden ise nefret ettim İlk yazımı Yalakalık üzerine yazmamın bir manası olacağını düşünerek yazdım Umarım Sayfamız rağbet görür fazlaca okunur ve işe yararsa hatta sizlerin kıymetli yazıları ile dahada renklenirse mutlu olacağım Yalakalara ve Yalakalığa Pirim verilmesin…… |
|