![]() |
Şehit Kanları Sizce Yerde Kalırmı?_ |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Şehit Kanları Sizce Yerde Kalırmı?_şehitler ölmez vatan bölünmez SABREDİN YÜCE TÜRK ŞEHİTLERİ KANINIZ YERDE KALMAYACA BurasıTürkiye Benim Vatanım Burası Türkiye benim vatanım, Burada büyüyen yiğit oluyor ![]() Tanımıyor hainleri kalleşi, Bir hilal uğruna şehit oluyor ![]() Şehit anasısın ağlama anam anam, Şehit atasısın onur duy babam ![]() Burası balkanlar benim vatanım, Burada büyüyen yiğit oluyor ![]() Tanımıyor sırbistanı yunanı, Özgürlük uğruna şehit oluyor ![]() Şehit anasısın ağlama anam anam, Şehit atasısın onur duy babam ![]() Burası kafkaslar benim vatanım, Burada büyüyen yiğit oluyor ![]() Tanımıyor ermenistanı rusu, Vatanı uğruna şehit oluyor ![]() (Tanımıyor kızıl orduyu rusu, Çeçenim çeçenyam şehit oluyor) Şehit anasısın ağlama anam anam, Şehit atasısın onur duy babam ![]() Burası Aksaray benim vatanım, Burada büyüyen yiğit oluyor ![]() Ahmet im der vatan millet aşkina, Bir güneş batıyor bini doğuyor ![]() Şehit anasısın ağlama anam anam, Şehit atasısın onur duy babam ![]() |
![]() |
![]() |
|