![]() |
Betül Demir - Yaz Geliyor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Betül Demir - Yaz GeliyorBetül Demir - Yaz Geliyor Benden neyi ne kadar aldıysan hepsini geri gönder Bu aşka borcumu fazla fazla ödedim artık yeter ![]() Sen söyledin ben dinledim, Bekle dedin bekledim, Başka bi açıklaması yok bunun ben sana hiç yetmedim ![]() Korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() Eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor Korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() Eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor Ben den neyi ne kadar aldıysan hepsini geri gönder Bu aşka borcumu fazla fazla ödedim artık yeter ![]() Sen söyledin ben dinledim, Bekle dedin bekledim, Başka bi açıklaması yok bunun ben sana hiç yetmedim ![]() Korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() Eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor Korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() Eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor Korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() Eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor Korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor ![]() Eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor Korkmuyorum yine seveceğim aşk ,yüreğime az geliyor, Eridi buz gibi kara kışım ah kaderime yaz geliyor ![]() |
![]() |
![]() |
|