![]() |
Master Sezer - Bana Birak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Master Sezer - Bana BirakBana birak sevdayi giderken sadece Bana birak acisini hallederim icimde x2 Yoklugunda seni martilara sordum Sensiz mutlugu siselerde buldum Söyle bana bensiz orada mutlumusun? Benim gibi Seveni nasil bulursun? Yoklugunun acisini Yasarim kalbimde Benim gibi Seveni gördün mü söyle? Sevmekten öteydi, oldum sana köle ![]() Sen beni terkettin bunu göre göre ![]() ![]() Gözlerin hic gülmesin Mutlu gün hic görmesin Beni yaktin sen zalim bunu sende cekersin Bana yasattiklarini birgün tek tek ödersin Senin nankör Kalbin degerimi bilmesin Soguk bir Subat günü baslamisti askimiz Gözlerinde isilti Kalbimde nese vardi Gözlerindi Kalbimi ateslere atan Ellerindi huzurum Kalbimde güven salan Sensiz kaldi ellerim, agliyor bu gözlerim Aglamakli haldeyim benden gittin gideli Geceyarisi oldu, ama uyku tutmadi ![]() Caresizim Allahim kalbimde derin sizi ![]() Bana birak söndürürüm icindeki yangini Bana birak ben hallederim askimi acisini x2 Adinin bas harfini yazmistim Kalbime Nede güzel günlerdi basbasa el elle Sevgi dolu sözlerin vardi ya hani nerde? Kalbindeki Tasi söksem koyamassin yerine ![]() ![]() Hani soguk aksamlarda sarilarak isinirdik Simdi üsüyorum ben, hani nerde ellerin? Icinde kaybolurdum abideydi Gözlerin Duyunca sarsilirdim siir gibi Sözlerin ![]() Simdi birsey kalmadi, yanlizim ben artik Hasret cekiyorum hep, Yalan aska kandim! Kör olmus o Gözlerin sevgimi göremedim Insanliktan eser yok, halimi bilemedim Dönüp baktim maziye, aci ve hüsran dolu Istesemde acamam kapandi askin Yolu ![]() Sen yokken ben birkez olsun hic Gülmedim ![]() Senin askini ben Kalbime isledim ![]() Acilar icindeyim Mutlu gün hic görmedim, Sana olan Sevgime lanet ettim ![]() Bu beat aglatti beni aklima sen Geldin Söyle neydi sucum terkedip gittin? Bana birak söndürürüm icindeki yangini Bana birak ben hallederim askimi acisini x2 Her Mutlu Son Mutlulukla bitmez Ayri Gayri oldumuzu bile bile Sevdik Düsünmekse Kolay, Düsünmekse kolay canim Sevmekdir Olay Sevmek aglican 2-3 gün arkamdan, sonra gülmek gecmek gelir anladim artik sen bana birak bu Sevdayi icimde yakar yasatirim ikimizi ![]() Bana birak söndürürüm icindeki yangini Bana birak ben hallederim askimi acisini |
![]() |
![]() |
|