![]() |
İntizam-İ Kelam - Saadet Huzurumu Bozacak Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Saadet Huzurumu Bozacak Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Saadet Huzurumu Bozacak Selam sualden önce geldi bu bir tesadüf olmasaydı,Bir şeyler değişti derdim hep ben içimden ![]() Bilirim,öyle ağır öyle içten bir fısıltı kaplamıştı bedeni,sorma gitsin bulamadın bir cevap dahi ![]() Feragat hali çok mu zor gelir,bi sen konuş,önce dinlerim ben hatıranı saklamışken kalbime ![]() Söz geçirmek hayli zor,bu kez bilinmedik bi şey var ![]() ![]() Haykırışların duyulmasaymış,meğer bu aykırıymış ![]() et nasılsa ben çekerdim ceremeyi ! Rüzgarımla savrulan bu aşkı sevk edin,Gönülden ırak olan sonunda kendi yazdı kaderini ![]() Ay doğar güneş batar,kaçıncı kez fener yanar ![]() ![]() Rabıtamda aşktan arta kalanı kazanmak yatar,zafer benimse ben yerimde kaldım,sende seyre dal ![]() Nakarat x2 Saadet Huzurumu bozacak mı benim ? Göremez gözümün kaçmış feri Yoktur buna çaresi ! Yoktur bunun çaresi senden başka Kimi getirebilir kalp aşka Bi neden yok bu adam hasta Derdine derman yok yasta görünür Sevgini Yolla ![]() Senin teveccühünden başka merhem, bu derde deva olamaz ![]() sensin tenezzül et şu derdime fırtınam dinsin ![]() yankılanan sesin! Kalem kağıt bir armağandır,gönül yazar ne dursun ![]() ![]() Zaten onlar yanı başımda şafak vakti ağarınca,Cümlelerden kalbe akınca ![]() Nasıl bi dünya ? Anlamım derin fakat sonunda şaşıp kalır insanoğlu ![]() günlerim ? Dayandı sandım haddi aştı,masum yüzümü görmeyin benim ![]() olmalıydın aşka,çıkmadık canın ümidi bendim evet sen de bir hışımla canı parçala ![]() ![]() tenhada hayıflan ![]() Sonra gel bana tabi yüzün kalırsa,belki affeder usanma sen kör talih vurursa ![]() İşgüzarlık fayda etmiyor sen artık anlasan ![]() Vakit geç olsa da ![]() Nakarat x2 Saadet Huzurumu Bozacak mı benim ? Göremez gözümün kaçmış feri Yoktur buna çaresi ! Yoktur bunun çaresi senden başka Kimi getirebilir kalp aşka Bi neden yok bu adam hasta Derdine derman yok yasta görünür Sevgini Yolla ![]() |
![]() |
![]() |
|