![]() |
Lü Lü Lü Lütfen Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lü Lü Lü Lütfen Şarkı SözüLü Lü Lü Lütfen Lütfen, lütfen, lütfen Lü lü lü lütfen Sana yanaşırken ödüm kopuyor Elim ayağım bir birine dolanıyor Bana teklif etmek haddine mi dersen Ölürüm kalbimi aşka küstürürsen Tamam biliyorum dünyanın sonu değil E başka bir baharda başka sevdaya eğil Diye teselli veriyorum kendime Dizlerim titriyor tükeniyorum yine Lü lü lü lütfen bana hayır deme Lü lü lü lütfen bana asla deme Lü lü lü sendeyim ![]() Lü lü lü lütfen heyecanlanınca kekelerim ben Lü lü lü lütfen bana olmaz deme Lü lü lü lütfen bana defol deme Lü lü lü lütfen Lü lü lü lütfen heyecanlanınca bak kekelerim ben Tamam biliyorum dünyanın sonu değil Başka bir baharda başka sevdaya eğil Diye teselli veriyorum kendime Dizlerim titriyor kekeliyorum yine Lü lü lü lütfen bana hayır deme Lü lü lü lütfen bana asla deme Lü lü lü lütfen Lü lü lü lütfen heyecanlanınca kekelerim ben Lü lü lü lütfen bana olmaz deme Lü lü lü lütfen bana defol deme Lü lü lü lütfen Lü lü lü lütfen heyecanlanınca bak kekelerim ben |
![]() |
![]() |
|