![]() |
Alper Ayyıldız - Ben Küçükken Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - Ben Küçükken Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Ben Küçükken birinci bölüm: Klakson çalmak istemiştim hep küçükken ![]() kıskanırdım ![]() bahçesinden ![]() ![]() tenekenin bıraktığı yaralarımla başbaşaydım ![]() yetmezdi ![]() ![]() haylazmışım ![]() ![]() da çabalamıştım oysa ![]() ![]() Olmadı� Kafamda kırıklar çoğaldı ![]() sağlamış ? Yanıldım olmadı ![]() ![]() Matematiktense her daim çakmıştım ![]() ![]() Bakıyorum da hayli aşmışız, yanılmıştım ![]() yıpratıldım ? Anlamazlar onlar işe gelince sorarlar ya bana neden darıldın ? Hah ! Çok şeyimdesin ![]() ![]() yaz ![]() ![]() Yapıldı yine bi� caz, Alperin sabır tükendi, aferim ! nakarat: Küçüktüm ![]() Gözüm oralarda değil, mütevaziyim ![]() Son yazar� Oyun biter, çekip giderim ![]() ikinci bölüm: Son dönemde pek bozuk bi� ruh haline sahibim ![]() söylenen, kanardım öncelerde ![]() ![]() İnsanoğlu harbi kaypak hem de master degree ![]() ortasından elbet ![]() ![]() sonunda çöplükte ![]() çok hocam kapıştı benimle ![]() ![]() Gözümde canlanır lise, tadsız üniversite ![]() zayıf gelince yediğim her bi� lafı da şimdi özlüyorum ![]() sanıp da ben susuyorum ![]() ![]() sinsi oluyorum, kusunca çirkef oluyorum ![]() |
![]() |
![]() |
|