![]() |
Alper Ayyıldız - Bu Adam Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - Bu Adam Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Bu Adam Tenhalaştı odam, haddini aştı bu sessizlik ! Farz et beni, ben dilsiz ![]() dinler diye susturduğum çığlıklarım gizli ?! Nefes almam zor bu sefer ![]() sefer beni duyman ![]() ![]() mankeni aşk ! Neme lazım bana sessizliğin ?! Ne bu cüret beni isterken bana verdiğin kalp acısı ! Akıl almıyor ![]() ![]() ![]() ![]() vakit tırsıp kendimi karanlığa kapatsam ![]() ![]() bitir bir de doymazsın sen ![]() ![]() Beklentilerimden vazgeçtim ![]() kelimelerim bitti ![]() ![]() ![]() Nakarat x2 Susar bu adam ![]() düşer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nerdeyim nerde ![]() ![]() ![]() Arar bulamaz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Karanlık bak her yer ![]() ![]() ![]() Kır zincirlerini ![]() ![]() Olacaklardan bir haber büyü ve de öl ![]() gör şeytanı ![]() insana karış ve de kendine bak ![]() ![]() ![]() Emin olduğun her konu için farklı tarz bir şaşkınlık tadacaksın ![]() bilmiyor gibi rol yapacaksın ![]() ![]() sevecekler seni ![]() ![]() deniz ![]() ![]() bizi bağlarken alır bilinçsizce benliğini ![]() için henüz hazır da değildir ![]() Nakarat x2 Susar bu adam ![]() yüreğine kor düşer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nerdeyim nerde ![]() ![]() ![]() Arar bulamaz ![]() ![]() ![]() söndü ![]() ![]() ![]() Karanlık bak her yer ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|