İntizam-İ Kelam - Arz Ederim Şarkı Sözü |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
İntizam-İ Kelam - Arz Ederim Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Arz Ederim Arz ederdim,yokuşlarında sürülecek bir hayli iş ve sabrı selamettir hüsranı bekleyiş sanma,ben umutlarımla var olurken sen yalanla kavrul cümlelerde kadehlerini yudumla bana bugün teselli ver,aram açıktı huzurla eksik olmasın bu dertle benim başım belada alıştım zamanla artık üstesinden gelme yolu kolaydır zorluk atlanırdı engel aşınca sen varsayımdın öyle kalma yoluna adandın yaşamdan dakikalar çalıp hatamı arardın yazılmış bir kader,yıpranmış zamana vesileyken duruldum tenkit etmemen garip bir olgu ben yarımdım eksiklerimi sende buldum yanlışlarını gördüm tek tek yüzüne vurup oturdum sen neydin şimdi ne oldun dön ve bak aynalarda yansımamdan hariç söyle ne buldun Ayır iki kalbi yerine taşı sok yine denk düşemez biri boş sorun arz edip işi yokuşa sürene bak sen sabırı sınar ve de sonuca varan yok bu nasıl yeni düzen alışılamaz beni ona tez ulaştır varamıyorum duygular içe kapanık,ses veren olmaz bazen olur bunu dışa vuramıyorum görmek istemek kadar doğal birşey yok sen de aynı hakka tabisin ve sende fanisin düşün tanışık olmadıklarıyla alışık hali benimser bilirsin,kelam fazlasıyla iyimser lafını bil de öyle çemkir uzaktan ahde vefan olsun artık ayrı kalma safından her sualde tekle yahut düş temelli hesaptan beni duyunca vasıtanla en tezinden ayaklan amacı belli etmeden,sonuçlarımdan ipucu topla kaybolan bir sen,varolan bir ben(ben) |
|