![]() |
İntizam-İ Kelam - Bu Nasıl İtham Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Bu Nasıl İtham Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Bu Nasıl İtham Işıklar söner ve ben yanardım yine de gecenin siyah örtüsünde aydınlandı lambalar ölüme sanki çare var,söyle ondan öte bir köy mü var yaşama anlam kat ve sonra konuş anlamın kadar suretler,maskelerde gizli inmez öyle bak içinde saklanır yalanın ta kendisi yüzlerinde masumluk,dürüstlük abidesi görmesek tamam insanlıktan yoksun halleri kandırır sanar ben kül yutarmıyım bu gerçeklerine karşı gelmiş olamam ihanetin boyu beni aşmaya elvermez yine sebebin olamam yek virane bahçelerde gül misali solamam servetin dibinde olsam tek bir dakka kalamam gözyaşım kayar yerinden elim bağlı tutamam gülemem ağlarım hiç duramam Sor bir kendine Nasıl geçer yıllar yine tozpembe gelir hayat bana tüm çile uğrar seni göremez o bilir demek bu kadar zora gelemez bi de kendine bak,bu nasıl bir itham? hasarım çok yıkıma bırak kalp binalarıma gir bir bir yak Ver yansın ateşi körükler güdümlü silahlar illaki bana sorar,korktuğun şey hatalar eskiden huzura davet edermiş bu masallar şimdi misafir gelir bu masallardan yalanlar murada erdiğin vakit,sonunu beklemen gerek çünkü mutluluk,kısa süren bir gün demek ah şu mevsimler nasıl da anlatır seni düşümde görmek içime ukte düşmesinde en büyük sebep yarınım düne nazaran beni yorar her kelamda bir tezat var yasak olan ihanetin boyu beni aşmaya gelemez yine haddini bilemez gurur yapma lüksü olmayanda kibir ne arar ve ne sorar yarın dünümü bugünden yorar hayatın her noktasında bir sınav var kazanmaktır tek çıkar,sabır nefsi çok sınar |
![]() |
![]() |
|