|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
düşünürsen, hatadır, intizami, kelam, sözü, şarkı |
![]() |
İntizam-İ Kelam - Düşünürsen Hatadır Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İntizam-İ Kelam - Düşünürsen Hatadır Şarkı Sözüİntizam-ı Kelam - Düşünürsen Hatadır Küllerinden doğar alev olup içimde yananlar ve sen doğarsan ölümü gerçekleşir kalbin bir zamanlar dibine sarsak hayalin ve serüveninde kahraman ben masal,sen misal,bu sadece bi hayal verdiğin güzergah sanki okyanus açıklarında tek kalırsın işte harap olmuş garip sandalınla yıkıverirler en sonunda düşersin hep yanında ben olurmuyum bu meçhul hayat denklemin kısa yüzüne baktığımda çelimsiz bir düşünceyken ben bu hali tanırdım özünden,düşersen gözümden seni tutacak yok artık bu koca diyarı seyrederken meftun ol ve gönül bağını sıkıca bağla iplerinden sarkıtır hayat yaşamın ufku genişler ve direnmekten yorgun olsam bi çare durulsam dön desem ne değişirdi,bendim gafil avlanan sonunu kestiremedim yani bu kez sadece benim hatam Yansın efkarım,yine tutuşturursa bırak kaybolsun küllerimiz ben öyle utanç duysam bile sen vurdumduymazlık izinden git direnmek zor geliyorsa bir an Düşünürsen Hatadır kaç yarın çok geç olabilir geri dön desem aldırma sakın bu benim hatam Benimdi son karar evet kolaydı hepsi cesaretimi toplamak kadar ve düş kurardı öyle kendi ışığını bulmadıkça insan ne kadar hata yapar hep mi ömrü derleyip toparlar bardağın boş yanından doluyu sök çıkar bilirim imkansızlık imkanlar doğurur sen kazan gayret et,yarın geç olmasın gözünde büyümesin tüm işler henüz pişmanlık uzak bir ihtimal utanç kibiri dize getirdi ummadık bir anda nefis kendi rızasıyla gafletine yenildi meydan okudu hayatın bu saçmalıklarına ve sana direnişin son evresinde gücünü nefret bitirdi kimi zaman korkularına biçilemeyen bi kaftandır susmak bazen de erdemliktir konuşmak gönülde var olan fikirde muhtelifse yani bir bakımdan mutaassıp bir karar oldu haklı çıkmak |
![]() |
![]() |
|