![]() |
Hande Yener - Çöktü Gece |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hande Yener - Çöktü GeceHande Yener - Çöktü Gece Gece çöküyor , bak insanlar yok Kimsesiz bir çocuk hayati bombok Kimsesi yok bir allah´i bir anasi kalmis Hayat zaten tekmeyi basmis Bakan bakmis hakki yerde kalmis Yazan yazmis isyanina zulumün Kopardilar gülümün son yapragini Bu nakarati kaderi ahi İnsansan dur da dinle Ne diyor bir çocuk gecenin içinde Kafam darmaduman anam çekiyor aman Ben etmisim isyan ´be dünya allahin varmi?´ Parasiz dedigin sona kalirmi? Gerçek olan para mi yoksa hayat mi? İkisi arasinda hep gel- git Durma karsimda hadi s ![]() ![]() Yeter bu çile bana yeter Beter cümleleri yazanin adi ´yener´ Eser rüzgar eser es es sefer Bu günler beni rep´e sevkeder Derttir sebebi aslen Disa vurulmus seslen - sen kes len! Es len poyraz es len Bana seslen isyanima seslen Ben de besten darmadagin bu beden Çöktü gece dert bu hece Bence ben çökmüs sizce kim ürkmüs Çiçekler topraklarda büyümüs Mermerin basinda tas yürümüs Çöktü gece dert bu hece Bence ben çökmüs sizce kim ürkmüs Çiçekler toprakda büyümüs Mermerin basinda meger solan gülmüs Yasamima bakma dert dolu Dünya dokuz kollu bakarsan ögren yolu Gördün sagi solu hep dert O yüzden rapim sert ve öfke dolu Yolum dogru adi rap yörüngesi yolu Bulunup durulup sanma-durma sakin ha! Kapilma ilkbahara ´yalan´! Etraf çiyan yilan Paranla kalan beden neden Ben bedenen gencim ama beynim çürük Bedenim bölünük et yigini Satmisim anasini avradini Siçtigimin dünyasi ne verdin ne istiyon? Yasim almis gidiyo hala issizim Yalakalik bilmem aç gezermisim ![]() Aliskinim assagilanmaya ![]() Allahima hergün dua ´kurtar artik´ Üstüme gelenleri yiktik yaktik Kalan kuvvetimle oturup agladim bu gece ![]() Hepimize ben gibilere bu sarkim hediye ![]() Köpek kediye , kedi fareye , insan insana düsman Pisman olma pisman Yalandan kalan yalanciya hain Bendeki kin dinmeyen yanimda sel derin Dönüs yok yemin ´allahima yemin , allahima yemin´ ! Çöktü gece dert bu hece Bence ben çökmüs sizce kim ürkmüs Çiçekler toprakda büyümüs Mermerin basinda meger solan gülmüs |
![]() |
![]() |
|