![]() |
Serdar Ortaç'ın Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı SözleriSERDAR ORTAÇ'ın Şarkı Sözleri SERDAR ORTAÇ MESAFE Bir zamanlar sevdiğin, Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin, Tatlı nameler gerçek oldu mu? Bir zamanlar sevdiğin Aşkı bildiğin günler oldu mu? Bana güller verdiğin, tatlı nameler mevsim oldu mu? Hiç yüzünden darılmak, Her güzel şeye alınmak, Bitik ve mutsuz anılmak, Alın yazımsa, sildim çoktan PeşimdeN gelirsen, Aşk için direnirsen, Nerede yanlış bilirsen, Çözmeyi düşünürsen, Belki bir gün bulursun, Ama sen onu da unutursun, Boşver ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yüreğinden yaralı, bizim hikayemiz Kaderimden kalanı, silsem de gitmiyor İki sohbet aralı, bütün mesafemiz Geldim anlamıyor ![]() ![]() ![]() SERDAR ORTAÇ_YARALI YÜREK Yaralı yaralı yaralı yaralı yürek Kıyıdan köşeden bile aşk bulup ağlatıyor Havalı havalı havalı havalı yürek Durduk yere dinlemeden masal anlatıyor Hasretin kokun boşwer kalsın üstüme Çoktan çoktan anladım Kalbin başka bahçede Kışlar uzun yazı görmeden Yıllar üzerimden geçmeden Gitti gidiyor ya üzülmeden Önüne çıkıp onu durdur Dün gece seni düşünüp uyuma diye Sarılıp sarılıp resmine nefes alamıyorum Mademki kıyametin en büyüğü bile bahane diye Senden başka bişeyden zevk alamıyorum SERDAR ORTAÇ_DANSÖZ İtiraf ediyorum sana itiraf ![]() Başladı yaralı aşklara tadilat ![]() Masumum dışardan daha masumum Malesef bunun için sana mecburum ![]() Yüksek uçan kuşun yüreği sarhoşun, Acı çeker gibi kölesi olmuşum ![]() Kavga edenlere bana küsenlere, Yüreği çark edip geri dönenlere ![]() Affet diyen kim ez geç diyen kim? Aşkdan çeken kim benim kadar? Ölene kadar aşık olamazsın Birisi çıkar onu anlayamazsın Sen o tür oyunlara katlanamazsın Senin bir kalbin var Hadi diyelim bir çok deli sevdi Senin için herşeyi herşeyi verdi Ya bir gün olur sana bel kıvırsa Binlerce dansöz var ![]() ![]() ![]() SERDAR ORTAÇ_GİTME Elimde olsa kalbine taht kuracaktım Vakit gelince Ben bu buhranlı çağı atıp ben Sana esir olacaktım Düşünüyorduk seninle aynı şeyleri Zaman gelince Unutmuyorduk eski günleri Bu kalpde tek olacaktık Nasıl güzeldi elini tutmak Dudaklarında mühür olmak Ne olur gitme Ufak tefek şeylere kızıp gitme Ne yapmadım ki sen çok istedin de Yavaş yavaş kabul edelim Senin ilacın benim Ne olur gitme SERDAR ORTAÇ_SOR Herkesi zalim,kendini alim Hissetmen bile normal Çünkü dışardasın senin gibiler için Özel idman yapıyorlar ![]() Deli huyundan ya da suyundan mıdır? Anlamadım bu işi ![]() Ne bu hırçınlık? Ne bu kalbin can çekişi? Oturuşu,dokunuşu,kendini savuruşu Yüzyıllar boyu aynı ![]() Sürmedi ilelebet,herşeye muhalefet Olmana bir sebep varmı? Bunu külahıma ![]() Girip anlatacak o yürek, Belki vardır ama denemem lazım ![]() Ama sen korkaksın hiç bulaşma, Yaklaşmazsın gerçek aşklara Demişki benden uzak olsun Peki niye her gün ağlıyorsun? Sebebini seninle gece gezenlere aç bir sor SERDAR ORTAÇ_MELEK Zor geliyor insana kaçması dertli bir aşkdan, Zor geliyor başlamak herşeye,sil yeni başdan ![]() İstemiyor,kendini boşluğa fırlatıp atmak, İstemiyor,eski bir aşkı tadında bırakmak ![]() Baktım o güzel yüreğini kapadın deli aşklara, Zalim beni attığın gibi atamam seni bir kenera İnsan unutur derler allah unuturmu hiç? Hain,perişan gönüllere ilacım Beni sende iç Umrundamı bana verdiğin acının süresi? Yüreğindeki nefretin bile sana yok gidesi Arkandan ağladım ama Yalan oldu söylediklerin Maziden korkmadım ama Sıradan mı istediklerim? Ne olursun uyma şeytana, Çıkacak bak sölediklerim ![]() Beni zalim belledin ama, Yeri cennet tüm meleklerin ![]() ![]() ![]() Seni her halinle seviyorum Biraz umut, biraz acı Sorunu kendimde arıyorum beni kırık dökük bırakalı SERDAR ORTAÇ_GEL Seni her halinle seviyorum Biraz umut, biraz acı Sorunu kendimde arıyorum beni kırık dökük bırakalı Gel gelde canım acısın Bu aşkın hayaline kimler acısın Sev, sevgi ki için acısın Yeter ki bu yaptığın kalbe yarasın Sonumuzun ne olacağına kim karar verecek Yada gözümdeki yaşları kim eliyle silecek Bana yaşattığın anları sormadım ki sana Yada senin gibi kalbimi atmadım bi kenera Seni her halinle seviyorum Biraz umut, biraz acı Sorunu kendimde arıyorum beni kırık dökük bırakalı Bebeğim aşksız yapamıyorum inan deli gönül sana alışalı Kapımı açtım sonuna kadar gönül ya içeri gir ya dışarı SERDAR ORTAÇ_BAŞARDIN AĞLATMAYI Tam unutmuşken herşey bitmişken Neden karşı çıktın? Katlanıyordum sölemiyordum Kalan son yarımdın ![]() Herşeyim vardı, Çok şey azaldı yokluğunda Yalvarıyordum,saklanıyordum Dokunduğunda ![]() Başardın ağlatmayı, Başardın yalvartmayı, Her şey istediğin gibi ![]() Çok mutluydum sen yokken Sevmeyi unutmuşken Geldinde ne farketti ki? SERDAR ORTAÇ_BEBEĞİM OLDUN İki damla acıyla hayat bitmez, Bu benimki hüzünlü yaşam biçimi Üzecek gibi olsada farketmez Nede olsa bu kalbimin aşk seçimi ![]() şimdi sen konuşup bir çözüm anlatsan Sanki tek sorunun derde dert aramak Tabi kıskanırım, Belki hırslanırım, Sende aşk çocuğu, Ol da gör bakalım Bebeğim oldun daha ilk gününde, Ne çabuk dediğin zaman ağlıyorum Büyüdün dağlar gibi kalbimde Rahat et diye tek nefes almıyorum ![]() ![]() ![]() SERDAR ORTAÇ_AYRILIK İNSANLAR İÇİN Yarim benden uzak,ben yare yakın ![]() Kuruttum günleri giderken bu yaz ![]() Dilimde namesi içinde aşkın ![]() Giderken son gece gülümse biraz ![]() Yar senden ayrılalı, Kaç günü saydım kim bilecek? Kimler duyacak feryadımı? Kaç gece ömrümden geçecek? Yar deli yüreğin yorgunda, Bir benim aşkım geç kalacak, Kim seni kaldırıp uykunda? Yar diye koynuna kim saracak? Ağlama ağlama içinde kalsın Ayrılık insanlar için Ve sende insansın SERDAR ORTAÇ_ÇIKARTACAKSIN Aşk ayrılıkdan yaştan ibaret Gel vakit varken kalpden firar et ![]() Yaşadığın herşey yalanmış farzet ![]() Gücün yeterse dayan ![]() Çosuksu bir duygu Çocuksu bir tat ![]() Sende oyalandı kadere inat ![]() Kalp dilediğince yorulmuş farzet ![]() Gücün yeterse dayan ![]() ![]() ![]() Sustukça sözlerimi dinletemedim ![]() Hayatta bir tek sana hükmedemedim Nasıl bir kalbin varki anlamıyorsun ![]() Kimin aşkını kimden yasaklıyorsun? Çıkartacaksın beni içinden Yanarsa yansın,kopsun yerinden Gittin vefasız,bittim sanıyorsun Kimin yüreğinden kimi kovuyorsun? SERDAR ORTAÇ_TUTKİ Doğruları anlattım ![]() Hislerime bir şans ver ![]() Az mı sana yalvardım? Böylesine hain derler ![]() Aşkı temiz halinde, Anlayanı alimden ![]() Hep mi ben helak oldum, Karşıdaki çok sakinde ![]() ![]() ![]() Bu kadarı fazla, Yüreğim yasta, Bırakanı hasta edeni, Gözün görürsün ![]() Anlamazsın, Kader ne yapsın ![]() Üzerine yazsın, Sileni gözün görürsün Senden yalvartmayı, Yürek aldatmayı, İnsan ağlatmayı öğrendim, Zalim ![]() ![]() ![]() Tutki kalbim sende, Her gün küstürsen de, Onun zevkinden de vazgeçtim Hain ![]() ![]() ![]() SERDAR ORTAÇ_İSTERSEN Acıma sakın yaşıma Korktuğum geldi aşıma Her türlü ihtiyacına, Bal gibi yetişeceğim Süpürge ettim saçımı Saçımı artık yaşımı Anlayan var mı acımı? Onunla bütünleşeceğim Yeterki yanmasın, Yürek tutulmasın Söyle kalbime parçalanmasın ![]() Aşk bu öldürür ,acı süründürür Ssu ki kırdığın kalp uyanmasınç İsetErsen öldür, Yüzümü güldür Ne fark eder ben bittikden sonra? İçimi titret,acımı hisset, Cümle adalet,acıyor sana SERDAR ORTAÇ_YÜREK HAYİNİ Yanlız kalmayı,tat almayı Öğrenemem gerek Tek tek karşına geçip Sana anlatmam gerek ![]() Aşk her insanın İstediği gibi gitmiyor ![]() Geldim yardıma Yürek buna bile izin vermiyor Kaderimin halini, Aşkın azap halini Görme,gönül zalimisin Yaşadığım hüsranı, Yok deli vicdanı Sen bir yürek hayinisin Çekilir türden değil bu aşk Ama yok itirazım Farkında değil yürek Sevmem gerek, Bana aşk lazım ![]() ![]() ![]() SERDAR ORTAÇ_EN BÜYÜK AŞKIM Dikkat et her zaman,hep ben aradım, Demek ki en büyük sevda benimki Özlemek en güzel alışkanlığım, Demekki en büyük sevda benimki Olmuyor zorla değil olmuyor Görmüyor nasıl yükseklerdesin Sevmiyor gönül ondan zalimi Sevmiyor buna sende dahilsin Bak gönül sersem gününde, Bir tutsam kalsam elinde, Her şeyim sensin ![]() Bir deli yürek acısındayım Bak yine kara odalardayım, Bir gece gibi yakınındayım, En büyük aşkım sensin ![]() ![]() ![]() SERDAR ORTAÇ_BİLSEMKİ Dokunsam ağlarmısın? Düşünüp o yılları Bir dokun bin ah işittim senden Bu kadar kolaymıydı vazgeçmek benden? Ağlasam duyarmısın feryadımı? Yüzüme bakarmısın son kez İçimde yorgunluğun mutsuzluk Sebebi bir tek sensin bu mutsuzluğumun Kalbim yıllar geçsede affetmeyecek Bilsemki göz yaşım hiç dinmeyecek Sensiz bu son gecem bu son sabahım Tadı yok bu mevsim ayrılıkların Bilsemki bir daha hiç dönmeyecek Bilsemki gözyaşım hiç dinmeyecek Utanamam yenilmem mutsuzluğuma Şimdi sensiz cehennemde yaşlanacağım SERDAR ORTAÇ_YAZ YAĞMURU Çok seneler geçti senden sonra Ben hep yalancı aşklar yaşadım Hiç bir zaman ölmeyen şarkılar gibi Ben hiç seni unutmadım Şimdi hatırlarım eski günleri Belki döner gelirsin diye Ağlamakdan usanmadan Her gün ağladım durmadan Şimdi beni yalvartmadan gel Yaz yağmuru düşer durur yüreğime Bir küçük aşk yeter benim hasretime Sende benim yağmurum ol Damla damla yağ gönlüme SERDAR ORTAÇ_ADAM GİBİ YÜREKLİ OL Neden düştün gözümden? Neden hiselerin hep yalan? Nedense biz seninle, Mutluluğu paylaştık hep uzakdan ![]() Aşk ızdırap denizi, Şaşırdım ben kapıları, Garip bir umutsuzluk sardı dört bir yanımı ![]() Akıllındımmı bilinmez? Yoksa herşey sıradanmı? Adam gibi yürekli ol çık karşıma bak yüzüme ![]() Yalandı de unuttum de aldattım de bağır yüzüme ![]() Senin kokun senin dokun senin tadın yetmedi de ![]() Sokakdaki köpek kadar grurlu ol bağır yüzüme SERDAR ORTAÇ_İSMİ LAZIM DEĞİL Aynada bakıp yüzüme, kendime isyan ederim, Bu akşam hüzünlerime, seni de katar giderim ![]() Nedense her şey yalan, bu aşkta sende kalan, Nedense her gönülde, vicdan aradım vicdan ![]() Kurtulup gider gibi, bütün çilelerimden, Tut hadi tut bırakma, çocuksu yüreğimden ![]() İsmi lazım değil, beni o zalim yıktı ![]() İsmi lazım değil, o bir vefasız çıktı ![]() İsmi lazım değil, döküldü gözyaşlarımdan, Yerden yere vurdu bu yüreğimi, Hesabını soracağım ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı Sözleriben beyendim ha ha süperler hepasi bencede |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı Sözleriserdaç ortaç seni cooooooooooook seviyorum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı SözleriSüper bir şarkıcııııı |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı SözleriAskım sen süpersin sarkılarında super ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı Sözlerihayatımda böyle güzel sözler kişi yok ya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı Sözleriseni çooooooooooooook seviyoruz |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı Sözlerisizi çok çok seviyrum |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı Sözleriserdar ortaç başka söze gerek yook |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Serdar Ortaç'ın Şarkı Sözleriseniiiiiiiiiiiiiiiiiiii çoooooooooooooooook sewiyorummmmm SERDAR ORTAÇ başka söze gerek yooook sana hastayımmmm !!! HASTASIYIZ DEDEEEE |
![]() |
![]() |
|