![]() |
Garami Feat Piri Mugan - Üzüm (Şarkı Sözü) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Garami Feat Piri Mugan - Üzüm (Şarkı Sözü)piri mugan ![]() ![]() ![]() Ay bilir susar dilim içim kan ağlar Ay bilir bağlı elim kolum yasalar var Kim bilir hangi yalanlarla kandırıldılar Ay çıkar Halim bilir gün doğar Kahhar bilir Ay bilir benim yerim o karlı dağlar Savaş çözüm olsa aha firavunlar var Ay bilir ilim gerek cahil bırakıldırlar Bir rüya için çizgi kahraman onlar garami ![]() ![]() ![]() Bende derdi dünü gün harb-i ilm tek çözüm Her sözüm bir üzümse ben içimde bağ büyüttüm Bivare ise garami bede-ed-dinü gariben Süfyaniler haramiyse ya anemi ya kangren sonuuu nakarat ![]() ![]() ![]() Babı aşka yelken açtım kalktı zulmet perdesi Çürür bağ-ı aşktan düşen herbir üzüm tanesi Yüz selamda doksan dokuz sahte yüz ifadesi Maddesine dokundu bu felsefe cenazesi Boyandı kanla damla damla kırmızı halı Uyandı yüzünden okuyan bu ilkel masalı Dayandı bıçak kemiğe dayatma uygulandı Tüm zorba rejimlerin sonu toprak altı piri mugan ![]() ![]() ![]() Rüzgar aldı teneke susmak tarihe leke Doldurmazsan içini büyür gider tehlike Çekti bi fırt vanilla aldı fikri gerilla Tesadüfler zincirinde ata oldu gorilla Nişan ateş ne mi ister kalleş Kan gölünün ufkundaki büyük kızıl güneş Bu topraklar artık şühedaya doymuş Bunlar bir avuç ihtiyarın oyunuymuş garami ![]() ![]() ![]() Uyur gezer pek yürür çok derindir uykusu Zihni alır şahlanır dağlara kurar pusu Nerede din yuhlanır verildi din korkusu Bin kargaya çöktürür diz bir kediyle bir kuzu huuu nakarat ![]() ![]() ![]() Babı aşka yelken açtım kalktı zulmet perdesi Çürür bağ-ı aşktan düşen herbir üzüm tanesi Yüz selamda doksan dokuz sahte yüz ifadesi Maddesine dokundu bu felsefe cenazesi Boyandı kanla damla damla kırmızı halı Uyandı yüzünden okuyan bu ilkel masalı Dayandı bıçak kemiğe dayatma uygulandı Tüm zorba rejimlerin sonu toprak altı |
![]() |
![]() |
|