![]() |
Kolpa - Bitmeli |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolpa - BitmeliTek bakışta yandım, nasıl da aldandım ![]() Neler neler gördüm, nasıl da dayandım ![]() Bambaşka biri varmış oysa içinde, Yalanlara dolanmış bi biçimde ![]() Bambaşka biri varmış oysa içinde, Yalanlara dolanmış bi biçimde ![]() Bu aşk bitmeli ya da bitmeli olmaz yaşayamam ![]() Kalmadı ki ümitlerim olmaz katlanamam ![]() Bu aşk bitmeli ya da bitmeli olmaz yaşayamam ![]() Kalmadı ki ümitlerim olmaz aldatamam ![]() ![]() ![]() Kendimi ![]() ![]() ![]() Tek bakışta yandım, nasıl da aldandım ![]() Neler neler gördüm, nasıl da dayandım ![]() Bambaşka biri varmış oysa içinde, Yalanlara dolanmış bi biçimde ![]() Bambaşka biri varmış oysa içinde, Yalanlara dolanmış bi biçimde ![]() Bu aşk bitmeli ya da bitmeli olmaz yaşayamam ![]() Kalmadı ki ümitlerim olmaz katlanamam ![]() Bu aşk bitmeli ya da bitmeli olmaz yaşayamam ![]() Kalmadı ki ümitlerim olmaz aldatamam ![]() ![]() ![]() Kendimi ![]() ![]() ![]() Tek bakışta yandım, nasıl da aldandım ![]() Bu aşk bitmeli ya da bitmeli olmaz yaşayamam ![]() Kalmadı ki ümitlerim olmaz katlanamam ![]() Bu aşk bitmeli ya da bitmeli olmaz yaşayamam ![]() Kalmadı ki ümitlerim olmaz aldatamam ![]() ![]() ![]() Kendimi ![]() ![]() ![]() Bu aşk bitmeli ya da bitmeli olmaz yaşayamam ![]() Kalmadı ki ümitlerim olmaz katlanamam ![]() Bu aşk bitmeli ya da bitmeli olmaz yaşayamam ![]() Kalmadı ki ümitlerim olmaz aldatamam ![]() ![]() ![]() Kendimi ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|