Kolpa - Büyü Bozuldu |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kolpa - Büyü BozulduBüyü bozuldu yok senden sonrası Kalmadı bu hayatın tadı tuzu Bir çıkış yolu olsa keşke Yaşansa herşey sonsuza kadar Mutlu olsak bu hayatı beraber yaşasak Konuşmadan gülmeye başlasak ![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() darmadağınım![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() uyumadım![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() çok ağladım yine![]() ![]() Sebep yokken aniden giden, Mutsuzluğunu hissettirmeden Sen büyüktün kocaman olmuştun, Bir yıldız kaydı gökyüzünden Keşke yine mutlu olsak, Bu hayatı beraber yaşasak Konuşmadan gülmeye başlasak ![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() darmadağınım![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() uyumadım![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() çok ağladım yine![]() ![]() Keşke yine mutlu olsak, Bu hayatı beraber yaşasak Konuşmadan gülmeye başlasak ![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() darmadağınım![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() uyumadım![]() ![]() Senden sonra ![]() ![]() çok ağladım yine![]() ![]()
|
|
|
|