![]() |
Cenk Tevetoğlu Doğum Günüm Şarkısı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Cenk Tevetoğlu Doğum Günüm Şarkısı SözleriCenk Tevetoğlu Doğum Günüm Şarkı Sözleri ben bugun dogum gunumu kutlarken kimbilir nerdesin belkide başkasının kollarında sevişiyorsun bu yanan mumlarmı yoksa benmıyım herkes burda kimbilir sen nerdesin gülümsüyorum ama içim yara bere pasta uflerken sen varsın dileğimde ağlıyorum anlatamıyorum kımselere dogum gunum seni gördüğüm gündü içimde ne cabuk gectı yıllarım uzakta delilik çağlarım doğum günüm ama yok tatım kırılmış kolum kanadım yüzümdeki cizgiler nede coğalmış meger görsen aynadakı ifadem dogum gunumde bile matem bu sönen mumlarmı yoksa benmı bittim kimse bilmiyor kimbilir nerdesin çok acıyor içim yara bere bu kalabalıkta kimse yok gözümde ağlıyorum gizli gizli anlamaz kimse dogum gunum seni gördüğüm gündü içimde ne cabuk gecti yıllarım uzakta delilik çağlarım doğum günüm ama yok tatım kırılmış kolum kanadım sacımdaki beyazlar nede çok coğalmışlar görsen aynadakı ifadem doğum günüm bile matem ne cabuk gectı yıllarım uzakta delilik çağlarım doğum günüm ama yok tatım kırılmış kolum kanadım yüzümdeki cizgiler nede coğalmış meger görsen aynadakı ifadem dogum gunumde bile matem sacımdaki beyazlar nede çok coğalmışlar görsen aynadakı ifadem doğum günüm bile matem |
![]() |
![]() |
|