![]() |
Burcu Güneş - Seven |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Burcu Güneş - SevenBurcu Güneş - Seven Ne çok şey öğrendim, az geldi sonrasında ![]() Ne çok ağladım, aldatıldım yolunda ![]() Yazdığım kaderin bildiğim başrolü bu aslında ![]() Kendime acırım, incindiğimde sana ![]() Ne gurur kalır sonunda, yeni bir umut aklımda ![]() Kendime yeminlerim fayda etmez biranda ![]() Kendim olmama izin ver, hayatımı bana geri ver, Herşeyimi aldın, bana kalan en taze şey yalnızlığım ![]() Herşeyimi aldın ama artık gitmeme izin ver ![]() Neden, seni arıyorum bittiyse ![]() Neden, vazgeçemiyorum ben senden ![]() Neden, hep affediyorum ben ![]() Seven, ben sevenim seven ![]() Neden, seni arıyorum bittiyse ![]() Neden, vazgeçemiyorum ben senden ![]() Neden, hep affediyorum ben ![]() Seven, ben sevenim seven ![]() Tesadüfen yaşanmaz hiçbirşey hayatında, Neçok değerliyiz bak allahın katında ![]() Yazdığım kaderin, bildiğim başrolü bu aslında ![]() Kendime acırım, incindiğimde sana ![]() Ne gurur kalır sonunda yeni bir umut aklımda Kendimme yeminlerim ? fayda etmez biranda Kendim olmama izin ver hayatımı bana geri ver Herşeyimi aldın ama artık gitmeme izin ver Söz-Müzik: Burcu Güneş |
![]() |
![]() |
|