![]() |
Turgut Çakır Aşk Denizi Şarkı Sözü Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Turgut Çakır Aşk Denizi Şarkı Sözü Şarkı SözleriTurgut Çakır Aşk Denizi Şarkı Sözü Şarkı Sözleri Aşk denizinde yüzerken Sen hırçın kuşlara bakıyordun Seni görenler ağlamıştı Hırçın kuşları bile Başkalarının sözüyle yola çıkma Yarı yolda kalırsın Sen ağladın ben üzüldüm Sen ağladın ben de ağladım Yufka yüreğim dayanamadı Heyecan fırtınası esince Panikledim Başkalarının sözüyle yola çıkma Yarı yolda kalırsın Kendine gel Ölenle ölünmez Ölenin ayrı bir dünyası var Kalanın ayrı Bodrum denizi güzeldir Gel birlikte yüzelim Birlikte el sallayalım yıldızlara Yaz çiçekleri okşasın kalbimizi Orkideler, zambaklar, kır çiçekleri Çiçeklerle dertleş biraz Kendine gel Ölenle ölünmez Ölenin ayrı bir dünyası var Kalanın ayrı Orkidelere sordum Başını eğdi Kır çiçeklerine sordum Gülüverdi Sana sorunca Başka şehirlerin kapısını açtın Benim denizim dar mı geldi Seni yanıltanlar utansın Cenneti cehennem edenler Utansın,utansın,utansın, Bodrum denizi güzeldir Gel birlikte yüzelim Birlikte el sallayalım yıldızlara Yaz çiçekleri okşasın kalbimizi Orkideler, zambaklar, kır çiçekleri Çiçeklerle dertleş biraz Üzülme Kavak ağacını bilirsin Dosdoğrudur Seveni azdır Ama doğruluk zenginliktir Kendine gel Ölenle ölünmez Ölenin ayrı bir dünyası var Kalanın ayrı Çık ölü dünyasından Bu dünyada yaşa Bu dünyanın aşkı Sonsuzluğa uzanan güneş gibidir Aşk güneşini al avuçlarına Götür cennetine Üzülme Kavak ağacını bilirsin Dosdoğrudur Seveni azdır |
![]() |
![]() |
|