![]() |
Ege Çubukçu - Bir Gün |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ege Çubukçu - Bir GünEge Çubukçu - Bir Gün Esrarli bir gece vakti ya da yağmurlu bir akşam üstü ![]() Belki de güneşli bir öğle vakti, bakarsin bir gündönümü ![]() Bir gün ama bir gün, burada olmadığım bir gün ![]() Mutlu olabilirim, huzuru bulabilirim, kaçabilirim yok olabilirim ![]() çaktırmadan, ayıltmadan; elâlemi yâri anayı bekleyenimi üzebilirim ![]() O gün, kötü gün kördüğüm budur ![]() Kendime sözüm, kendi özüm gözüm ![]() Kara aslan gönlüm, çekip gitmeyi ister ![]() Bir gün haksız sayılmaz, hakkini çalmaz kimsenin ![]() Güzellik ettim, kötülük biçtim, seçmedim, ayırt etmedim kimseyi kimseden çok sevmedim ![]() Asla demedim ![]() ![]() ![]() İnsanlığa dair bunu bilirim ![]() Sebebim yok ki bir sınırı bu kalbimin ![]() Özgür ruhlu,paradan tuzlu bu geminin nuhu yalandan gururlu ![]() Altın kumu, sevgi unu, üzmesi kolay çalması zorlu ![]() Yine kolay olanı seçti insanoglu ![]() Tepti iyi olanı ![]() ![]() ![]() Ve şimdi önünde iki seçenek, ya kalıp acı çekecek ya da bilecek doğru seçeneği bulmayı ![]() Doğru seçenek, bir gün çekip gitmek ![]() Bir gün ama bir gün, burada olmadığım bir gün ![]() Mutlu olabilirim, huzuru bulabilirim, kaçabilirim yok olabilirim ![]() çaktırmadan, ayıltmadan; elâlemi yâri anayı bekleyenimi üzebilirim ![]() Gözlerin, göz kapağı hapishanesinin müebbet mahkûmu olana dek, bunlar sürecek ![]() ![]() Bir gün acılar dinecek diyecek, bekleyeceksin belkide gelecek ![]() Ama mutluluğun geç kalabilme ihtimali mevcut ![]() ve de had safhada ![]() kaçmak tek çare ![]() bile bile çek cile ya da çek git bir gün doğru bildiğin yere ![]() Bir gün ama bir gün, burada olmadığım bir gün ![]() Mutlu olabilirim, huzuru bulabilirim, kaçabilirim yok olabilirim ![]() çaktırmadan, ayıltmadan; elâlemi yâri anayı bekleyenimi üzebilirim ![]() Bir gün ama bir gün, burada olmadığım bir gün ![]() Mutlu olabilirim, huzuru bulabilirim, kaçabilirim yok olabilirim ![]() çaktırmadan, ayıltmadan; elâlemi yâri anayı bekleyenimi üzebilirim ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|