![]() |
Yüksek Sadakat Live İt Up Türkçe Şarkı Sözleri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yüksek Sadakat Live İt Up Türkçe Şarkı SözleriYüksek Sadakat Live it up Türkçe şarkı sözleri Radyoda en sevdiğin şarkı çalıyor Kafanı salla - Rock n roll yap Eğer dünyanın seni dışladığını düşünüyorsan Tüm ihtiyacın olan biraz eğlenmek Hey, şimdi hayatını yaşama zamanı Arkadaşım, plağı çal Yükse sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa Kendine biraz zaman tanı (mola ver) Yol gösteren harita olmadan araba sürmek Gözler ufukta ve dönüş yok Bazen hissediyorum, kendimi yalnız hissediyorum Renklerinin benim yanımda parlamasına izin ver Hey, şimdi hayatını yaşama zamanı Arkadaşım, plağı çal Yükse sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa Kendine biraz zaman tanı (mola ver) Diyorum ki arkadaşım hayat güzel Diyorum ki arkadaşım hayat güzel Diyorum ki arkadaşım plağı çal Yükse sesle şarkı söyle, sesinin çıkmasına izin ver Hayat güzel Arkadaşım sesinin çıkmasına izin ver Kendine biraz zaman tanı (mola ver), haydi ve hayatını yaşa Kendine biraz zaman tanı (mola ver) |
![]() |
![]() |
|