![]() |
Multitap - Ben Hep Burdayım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Multitap - Ben Hep BurdayımBen küçük bin anım Sen kaçak bir katil Çok yakın durunca Görmemek hata değil ![]() Sen benim uykumsun Ben senin hayalin Bende kaybolmazsın Hep açıksa gözlerin Hep açıksa ellerin Hep açıksa gzlerin Ellerin Gözlerin ![]() Sonunu bilmek çok mu umrunda Duvarı gördün işte karşında Yine de gitmek varsa aklında Sen git ben hep burdayım ![]() Git yoldan çıkmak imkansız Bulacak şey yoksa sonunda Sorular bitsin cevaplarla Sen dön ben hep burdayım ![]() Ben küçük bin anım Sen kaçak bir katil Çok yakın durunca Görmemek hata değil ![]() Sen benim uykumsun Ben senin hayalin Bende kaybolmazsın Hep açıksa gözlerin Hep açıksa ellerin Hep açıksa gzlerin Ellerin Gözlerin ![]() Sonunu bilmek çok mu umrunda Duvarı gördün işte karşında Yine de gitmek varsa aklında Sen git ben hep burdayım ![]() Git yoldan çıkmak imkansız Bulacak şey yoksa sonunda Sorular bitsin cevaplarla Sen dön ben hep burdayım ![]() Sonunu bilmek çok mu umrunda Duvarı gördün işte karşında Yine de gitmek varsa aklında Sen git ben hep burdayım ![]() Git yoldan çıkmak imkansız Bulacak şey yoksa sonunda Sorular bitsin cevaplarla Sen dön ben hep burdayım ![]() Sen dön ben hep burdayım ![]() |
![]() |
![]() |
|