Beta - Tutarsız (Ft. Doğabora) |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Beta - Tutarsız (Ft. Doğabora)Beta - Tutarsız (Ft Doğabora) Geldim nasılsın sevgilim beklediğine değmiş mi Dudakların kıpırdamaz hal ve tavır sessizdi Beklediğim ilgiyi yeşil gözlerinde göremedim Ve kısa zaman içinde galiba fazla sevmiştim Alkol alkol ve yine alkol Kafam iyice gidiyor birtanem hemide karton Sigara dumanları odama sis havası katıyor Ve pardon gösterdiğim ilgi için pardon Şimdi yoksun artık uyuduğum yastıkta İstemiyorum kimseye şuurumu kaptırmak Böyle giderse eğer kafamdan çıkarsın Olcakların hepsini ben zamana bıraktım Değil daha zamanı yoksa bana şaka mı yaptın Takılıyorum tek başıma ve arada tatlım Öyle baktı giderken görüşürüz sana da aşkım Söylediğin her şeyi kafaya taktım Olanlar aştı fazlasıyla sınırı Yok takatim öyle yıkılıp Aşk acısı yürekte destekler sızıyı Seven sevilen her kalp bir gün kırılır İtirazlar bastırıldı ihtiyarlar anlatırdı İtinayla anlamazdım bir zamanlar kandırıldım İlkin aşkla patlamıştım arkasından ağlamıştım Anılara saklanınca yaşlarımda kalmamıştı Bir gün bir plan yaparsın yani öyle umarsın Bir dönüp baktım kıza kaldım öyle umarsız ki Söyle derdin neydi bence fazla tutarsızsın Oysa ilk gün çok şekerdin az da utanmıştın Soyut birkaç simge kaldı ellerinde buruşma var Kudurmadan kavga etmem o da anca susup bakar Suçun kadar boşsun boşluk kaldı gittim duruşmadan Gurur tamam var da birşey bir kere biter umursamam Unutmadan söyliyim ki meyilliydin gitmeye Yani normal yaptığın şey kızmadım hiç bir şeye İlk aşkım terk etti intihara gitmeye Az kala durdurdum çünkü değmez kimseye Nakarat Olanlar aştı fazlasıyla sınırı Yok takatim öyle yıkılıp Aşk acısı yürekte destekler sızıyı Seven sevilen her kalp bir gün kırılır |
|