![]() |
Anektod - Yanımda Kal |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Anektod - Yanımda KalAnektod - Yanımda Kal - Nakarat - Unutursun unutulur Gözyaşlarım yağmur olur bugün Yanımda kal bugün Yanımda kal Unutursun unutulur Gözyaşlarım yağmur olur bugün Yanımda kal bugün Yanımda kal bugün - Unutmak istediğim bi sen varsın, aşk değil ![]() Adını bağrıma yazdım, duygular sersefil Eylülün bir sabahı aşık oldum ben sana Vazgeçmek istediğim eylüllerse hep bana ![]() Acılar yağmalandı, mutluluk bana uzaktı, Gözlerin aşkı anımsattı sandı gözlerim ![]() İşte o günden beri görmez oldu gözlerim ![]() Kendi ellerimle değil, seninle ölmeliyim ![]() 16 sında bi genç vardı kalbini kaptırdı ![]() Bir daha geri isteyemedi hayalleriyle yaşadı ![]() Aradan yıllar geçti fazla zaman kalmadı ![]() Utandırmıyor zamanı onun savaşçı tavrı Canımı yaksalar da dünyamı yıksalar da Anılarımı çalsalar da seni hep gözlerim ![]() Neyleyim söyle senle kurtulsam sevdiğim Sen benim gözbebeğim Ufkumda hep aynı resim� -- Nakarat -- Tutardın ellerimi anımsıyorum ilk günü ![]() Kamaşırdı gözlerim ya özlemiştim ilk dünü ![]() Emeklerimdi kaybolan bu an pek bi kırgınım ![]() Gözyaşı ise akıtamam sana öyle kızgınım ![]() ![]() Öyle güzel bakardın ki bir zamanlar unutamam ![]() Böyle olmak gerekmezdi tek sözünle yıkılamam ![]() Sence her şey bir rüya mı bu denizde boğulamam ![]() Omuzlarımda onca yük bırak bununla avunamam ![]() Sözün bittiği yerde ol ve paylaş bütün anıları ![]() Sabır taşım kırıldı inan istemezdim bunları ![]() Adın kanımda dolaşır oldu, kopar gider bir yanım ![]() Gönül kuraklaşır ve artık kalır mı ki son tadım ? Sen kalbimin parçası ve ben kalbinde bir hiçim ![]() Sen doğan güneştin ve ben ayın karanlık yüzü ![]() Sen sıcak bir yaz günüyken ben soğuk kış akşamı ![]() Son veda cümlesiyle biter bu şarkı� -- Nakarat -- |
![]() |
![]() |
|