![]() |
Randolph - Biriciğim |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Randolph - BiriciğimCansız çiçekler misali soldu, tüm vaad ettiğim hayaller, hiç umut yoktu, yaşatabildiklerim artık hepsi renksizler, çaresizlik dört bir yanda, boşuna mı yazıyor onca şairler, inandığımız sayfalar dolusu bitmeyen hikayeler, yarınlarımdasın, dünlerimde sessiz ezgiler ![]() Adın saklı ismini yazdığım duvarlar yıkılmadı, her anımız saklı, benden hayalin hiç sıkılmadı, odamın her köşesinde sen; sokaklarımda yılmadı, seni ararken koybolan benliğimi kime sormalı? son nefes gibi ürpertici yokluğun, bolluğun daim sevgi olmalı ![]() Gölge oldum bu kente görseydin, yanına koşardım, çok zor değil tebessüm, sen söyle ben anlayacağım, çareler imkansız, kendim tek başıma ağlayacağım, hayallerimi anlatacak kimse yok, bu rollerin hepsini bırakacağım, anladım deli gibi seven yüreğimi ben senden başka kiminle avutacağım ![]() söyle söyle haykırsam sessizliğe duyabilir misin? Sen, ağlasam ıslansa satırlarım dokunabilir misin? bir bilsen gecelerde seni fısıldar sessizce bana, borçluyum beni ayakta tutan yarınlardaki sabahlara, güneşin ilk ışılarında güvercinlerden günaydınlar sana ![]() -----nakarat----------------------------------------> gördüğüm en güzel rüya sensin ve sensiz bi günde çaresizim, gel koşarcasına yanıma, hissettirme yokluğunu kal baş ucumda, ------------------------------------------------------> Döktüğüm her göz yaşı denizlere sığmadı olamadı, haykırdım adını gökyüzü kaldıramadı yağmurlar yağdı, topladım nefesini içimde sakladım oda barınamadı kaçtı, ismini tuğraladım tutunamadı oda, çerçeveler parçalandı, farzet görebildiği resmet, çizebileceğin ikimizin aşkı ![]() Hasretinle doldurdum bütün kadehleri, bir yudumda sen al, hasret sarhoşu olalım, hiç gitme her bi zaman benim yanımda kal, küçük harflerle uyandırırım seni biriciğim, biriciğin benim senin, biriciğim sensin benim ![]() Her mevsimi seninle yaşayalım, ellerimi hiç bırakma, küçük bi yağmur ıslatsın bizim aşkımızı amansızca, masallarda kaybolalım, adınla her hikayem kitaplarda, zamansızca sev beni, küçük bir tebessüm et uzaktan, yankılanır elbet yıldızlarda ![]() biriciğin benim senin, biriciğim sensin benim ![]() |
![]() |
![]() |
|