![]() |
Mecal - Ağla Bebek |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mecal - Ağla BebekMecal - Ağla Bebek Parça Adı : Ağla Bebek Beat & Mix & Mastering : Mecal Mahlas Deli Filozof 1 ![]() düştü önüme kalkmaz başım , felek vurur yakar canımı , of çekti en derinden bu ozan bile kırdı sazını köroğlu sür kıratını , yerde kalmaz babanın ahı , gün gelir devran döner çıkar her mazlumun ahı kazardım yerin dibini , ölümü gördüm kesti sesimi , sessizce mırıldandı seninleyim çekerim pimini insanoğlu doymaz gözün , pis nefsini rüzgar götürsün , şerrinin sınırı yok ama bir doğumsun bir ölümsün yaslansaydım dertlerime , ne derin bir of çekerdim , yıldırım senden olsaydı , yağmur ruhuma işlerdi kaldırdım başımı baktım , sanırım uçurum başındayım , kapattım gözlerimi ölüm bekle çok yol aldım her adımda bir hatıram , gözümün önüne gelir yaşam , çocukluğum cennet kokar geri ver onu ne olur paşam kaç kere vurdum başımı kırık dökük odamın duvarı , kaç kere yumrukladım nefret kırdı parmaklarımı askerlerim yitti benim , çekin artık silahlarınızı , ben dünümle kavgalıyım , küstürmeyin yarınımı avcum açık dua ederim , korurum belki son umutlarımı , mahsul alamaz çiftçi oldum son bahçemin son bağı ![]() x 2 && Nakarat ölüm bugün usul usul yanaşır elimden tut götür beni gözün gözüme değince ölümüm olur alır beni çıkarır göğe sustum bugün , yüzüme bak hüzün gözümde yaşlar , sesim titriyor dünümü özledim , sanki gurbetteyim hasret oldum büsbütün , zaman geçmiyor ![]() 2 ![]() bu denizlerde kanlı sular ardında sıra dağlar o dağın yamaçlarında ufak bir çocuk ağlar askerler babasını götürdüğünde , erimemişti karlar , karlar nehirlere karışmış , şimdi yemyeşil yamaçlar geceler sabahı beklemezken , bez bebekti oyuncaklar , kanlar o nehirleri boyamış , şimdi bez bebek de ağlar hayatına hitaben mecaldir bu kelam eden , sözlerinde kastı katleden ve özüne bürünen (müziğe gömülen) şikayetim yok ama ben yinede sorarım neden ? bilinçaltımı anlatamam zebanilere terkedilen muhtelemen cezam müebbet ve şerre bahşedilen ![]() ![]() istesemde dönemem zaten hatırlamak yersiz manen ![]() ![]() ![]() sahte gülüşün değeri yoktur serzenişli gönlümde , arkamdan destan yazanlar şimdi en zor gününde karşımdaki azrailse , yüzümde bir şeytan sırıtır , itimiz bile haram yemez , ölecek olsa aç kalır can gitsin ruh kalır , eğme başını dik tut kaldır , değme yarama bırak kanasın , o benim canımın yongasıdır ![]() x 2 && Nakarat ölüm bugün usul usul yanaşır elimden tut götür beni gözün gözüme değince ölümüm olur alır beni çıkarır göğe sustum bugün , yüzüme bak hüzün gözümde yaşlar , sesim titriyor dünümü özledim , sanki gurbetteyim hasret oldum büsbütün , zaman geçmiyor ![]() |
![]() |
![]() |
|