![]() |
Mecal - Medet |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mecal - MedetMecal - Medet Parça Adı : Medet Beat & Mix & Mastering : Mecal Mahlas Deli Filozof 1 ![]() sözün özün gibi değilmiş , közün içinde kalmış gönül , ömrün yanar alevlerle , ruhun dönmüş kızıl renge hangi bahar dönmemiş kışa ? bir yol göster gideyim usta , gelir sandım yardım ya , kaldım bu yolun ortasında sesimi duymaz oldum bak , görmez oldu gözüm bak , kalkmaz kolum öldüm yarab , pare pare bu yürek bak� oyna şeytanla saklambaç , bulur seni bulur o üstad , hergün aynı sokaklarda yürüyorsun hep o yollarda yürü bakalım o yollarda , düşürecekler çukurlarda , hiçbir zaman bitmeyecek çık ustam çık yokuşlardan çok düşünmek burda zarar , çürütürler koğuşlarda , bir derdim var dostlar, medet , hepsi düşman nerde dostlar ? bir bakmışsın varmış onlar , kötü gününde yok olmuşlar , aynaya baktım gördüm seni , ne oldu kalmamış mecalin kır düşmüş saçlarına , terse dönmüş dünyan sahi , kırılır bugün aynalar , kanlar içinde bıraktım elimi ![]() ![]() ![]() x 2 && Nakarat ölüm bulur beni canım acır yar , kefen olup o gün gelip beni sar yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bak bu iki gözüm kendi yaşında boğuldu yar ![]() ![]() ![]() özümden gelir sözüm , günah sevaba düştü bugün daha bebektin tebessümdün meleğe bakan gülücüktün haram helale düştü bugün ![]() 2 ![]() keşkelerime yalvarıcam saçlarım ağarınca , baştan aşağı iblis oldum bedenim günaha bulandıkça sabır oldum bir zamanlar satır satır yazdım seni parçalandı o sabır taşım dünya yükü omzumda sanki zebanilere selam olsun , mekanlarına hoş geldim , şeytanlarına kin kustum da , laftan anlasalar bari hararet narda değildir demiş üstad Bektaşi Veli , anlayana gider bu laflar anlamayana davul zurna az yeryüzü az geldiyse bak al kazmayı iyice bir kaz , baz al bu dünya halini , haylaz bu çocuğu bildinmi ? dindimi acın söyle ? söyle ! sindimi içine derdim ? söyle ! burjuva sendin bendim köle ! yaptıklarına et bir tövbe cehennemden kaçamam artık cennete kalkan uçağa söyle ! hep ağlamam bir gün diner acım belki biter yasım , düşmanı dost bildim hep bilememişim herkes hasım o son damla gözyaşım önüme kan olsun da damlasın ![]() ![]() ![]() x 2 && Nakarat ölüm bulur beni canım acır yar , kefen olup o gün gelip beni sar yar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bak bu iki gözüm kendi yaşında boğuldu yar ![]() ![]() ![]() özümden gelir sözüm , günah sevaba düştü bugün daha bebektin tebessümdün meleğe bakan gülücüktün , haram helale düştü bugün ![]() |
![]() |
![]() |
|