![]() |
Roi Velovis - Ben Giderken |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Roi Velovis - Ben GiderkenRoi Velovis - Ben Giderken Verse 1: Yıldızlar altında kör ışıklı bir gece Sensiz her günüm yani cevapsız bi bilmece Hep de sessiz oldum seni duymayınca bilmeyince Hep bi korku olur gözlerimde seni görmeyince Hatırlar mısın ki bizde bir zamanlar ölü gibi Ayrı her dakikada yaşardık ama ölür gibi Umut erir giderdi sanki yakılmış bi mum gibi Her gece ben ağlardım sonbahar ve sen gibi Karanlıkta bir ışıktı aklımın içinde yüzü Yaktığımız her güzel mum teker teker söndürüldü Güler bazen ancak ön plandaydı hep hüznü Kalbimdeki tüm hisler teker teker öldürüldü Hep de sevdim anlamazsın beni sandım her sefer Uzakta kaldım ama yakındım sana ben çok sefer Gözlerine baktım hep ağlama dur yeter İstersen giderim burdan zaten ölüm beni bekler Verse 2: Yanıbaşımda her gün benle kal ve elimi tut bırakma Yarınım senle olsun senle olsun hadi kanıtla Kanıma işlemiş kokun ve gitsem de dur darılma Karanlıkta tek kalırsam buraya gel ve kal yanımda Kaç gün ayrı geçti söyle kaç kez ayrı geçti günler Gitsen de elde bir çiçek bu çocuk seni bekler Herşey yolundaysa bil bakalım nerdeyim Ben resmine bakar bakar acıları beslerim Sen de bilirdin ki ben tamamıyla gitmemiştim Arkanı dönsen de ben bir kenarda beklemiştim Bir tebessümünde ben uzaktan izlemiştim Sen yokken hayatı ben hiç mi hiç sevmemiştim Ben giderken elimi tut son defa Ben ağlarım bırak dudaklarında kalsın hatıra Ve ben giderken senin için üzülmeye çok erken Sakın ağlama ben giderken ben giderken |
![]() |
![]() |
|