Özgür Çevik Dayanamam Yokluğuna... |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özgür Çevik Dayanamam Yokluğuna...DAYANAMAM YOKLUĞUNA Stopa kesto sana leo stoyalomin ka tevis Köyoska li fırtuna kelipayi kelyapi Stopa kesto sana leo stoyalomin ka tevis Köyoska li fırtuna kelipayi kelyapi Söylemiştim sana gitme gönlünün sahiline, Seni alırsa fırtına dayanamam vurguna Söylemiştim sana gitme gönlünün sahiline, Seni alırsa fırtına dayanamam yokluğuna |
Özgür Çevik Dayanamam Yokluğuna... |
11-03-2012 | #2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Özgür Çevik Dayanamam Yokluğuna...Senden geriye kalan son hatıraya bakarak ağlıyorum her gece Bekledim gelmedi gözümü ayırmadım dışarıdan bir kez bile Bırakmayacaktık hiç birbirimizi söz vermiştik hani ölene dek Tutamadın ki sözlerini nerede şimdi o ettiğin yeminler Benim düşündüğüm kadar sende düşünüyor musun her gece Uyandığında acaba ne yapıyor diye aklına geliyor muyum bende Acı çekmek nedir bilmiyordum seninle öğrendim yine Yüzüne bakıp aşkım demek için uğruna her şeyi verirdim Sen gel gitme dayanamam yokluğuna meleğim gel Uzat ellerini benim ol sonsuza dek sen Her daim yanımda ol bırakma beni Ben ömrümün sonuna kadar seninleyim Mutluluk yeni nesil uzaktaymış gelemiyor mu artık kulaklarıma Gücümü yitirdim ayağa kalkamıyorum elimi tutan olmayınca Ne kadar basit geliyor sana her şey eminim gülüyorsundur içinden İstediğim tek şey belki de bu yüzünün güldüğünü görebilmek Benim düşündüğüm kadar sende düşünüyor musun her gece Uyandığında acaba ne yapıyor diye aklına geliyor muyum bende Acı çekmek nedir bilmiyordum seninle öğrendim yine Yüzüne bakıp aşkım demek için uğruna her şeyi verirdim Sen gel gitme dayanamam yokluğuna meleğim gel Uzat ellerini benim ol sonsuza dek sen Her daim yanımda ol bırakma beni Ben ömrümün sonuna kadar seninleyim |
|