![]() |
Kutsi – 20'Li Yaşlar Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kutsi – 20'Li Yaşlar Şarkı SözüKutsi – 20'li Yaşlar Şarkı Sözü Sadece bilmeni istedim ki Sen yirmili yaşlardaki en güzel Şeydin ve hala benimsin Sadece bilmeni istedim ki Sen yirmili yaşlardaki en güzel Şeydin ve hala benimsin Bugün otuzuma giriyorum canım Yirmili yaşlarımın son Sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım Bugün otuzuma giriyorum canım Yirmili yaşlarımın son Sabahındayım Ellerim telefona gitmiyor canım Otuz yaşımın sabahındayım Yüzümde sensizliğin acısı İçimde yorgun yıllar sancısı Gözümde ayrılığın yaşları Söyle bana biz neden ayrıldık Sadece bilmeni istedim ki Sen yirmili yaşlarımdaki en güzel şeydin Bugün otuzuma giriyorum Yirmili yaşımın son sabahında Ellerim telefonda otuz yaşımın ilk sabahında Geçenlerde eski bir dostu aradım seni sormak için Önce sustu birşey söylemedi seni üzdüğüm için Oysa sadece bilmeni istedim ki Sen yirmili yaşlarımdaki en güzel şeydin Sen yirmili yaşlarımdaki en güzel şeydin Yüzümde sensizliğin acısı İçimde yorgun yıllar sancısı Gözümde ayrılığın yaşları Söyle bana biz neden ayrıldık |
![]() |
![]() |
|