![]() |
Hanedan - Şerefsizin Kızı Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Şerefsizin Kızı Şarkı SözüHanedan - Şerefsizin Kızı ben yazarım sensizim kalem kağıt durmadı sancılandı bak şu kalbim sensiziken atmadı dönüp giderken be yarim arkasına bakmadı ellerimde üşüyorken ellerimi tutmadı sensiz inan karanlıkta kaldim yarim işte ben sen benimle olamadın kaçtın benden aniden kaldım yapayalnız burda kaldım işte harbiden her sözümde ayrılık var beni bırakıpta giden acıları döküyorum her sözüme kalemle bırakıpta giden yar söyle şimdi kiminle dostlarıma söylüyorsun beklemesin beni diye seni bekleyen yok gülüm mutlu olma şimdide aşkımı sen satıp gittin nedeni ne bilemeden gözyaşlarım damla damla aktı durdu inceden yekten yaşarım ben aşkı allah ile benimlen seni takmaz artık gönlüm silindin ki bu kalpten kahpelikte moda oldu yakışmazdı bu sana gözlerimin önünden göçüp gittin bir anda nerde senli benli şimdi mutlu olan bir yuva allah kahretsin yıkıldım lan burada beddualarım seninle yanarsın ve ben gibi ahirette bırakmıcam bulacaksın ettiğini yaşattığın bu acılar yazdırır lan sözleri kahretsinki kandım sana görmedim ki sevgini aşk nasıl ve nasıl söyle yaşanırmı seninle nedir derdin konuşsana öldürmekmi harbi be gel hadi vur çek silahı bekletme lan tetikte son kurşunu sıkta git gitsene o ellere git hadi durma yıktın bu genci aklında soru kalmasın yaktım resmini düşünme sus konuşma helal ettim herşeyi çıkma sakın karşıma defol git hadi şimdiiii sözlerimde sen vardın yar gözlerimde ağladı sensiiz yaktın bütün gençliğimi nasıl kandım sana şimdi biten aşklar ağlatırmış gözümde yaş kalmadı ki nasıl sevdim seni bilmem şerefsizin kızı seniii |
![]() |
![]() |
|