![]() |
Erhan Güleryüz - Sevmek Zor |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz - Sevmek ZorErhan Güleryüz - Sevmek Zor Biz hep çocuk kalmalıydık aslında Üç taş, üç cam olmalıydı hayat En büyük kavgamız gazoz kapağından çıkmalıydı Ve en büyük acımız Öğretmenimizin başka şehre tayini olmalıydı Biz hep çocuk kalmalıydık aslında Büyümeğe özenmeliydik büyümeden ![]() ![]() İnsan dediğin Yürükçe yorulan, yoruldukça ağlayan bir taş değil mi? Çözmesi zor değil Sen ansın, yaşanan zaman ![]() ![]() Aşk of the one night stand Omuzumda diş izlerin var Acısını şimdi hissetmek istediğim Bir anıt Bir kanıt Bir yanıt Ben de sevmiştim Düz ve pahalı bir yalandı bizimkisi Banane ben burada büyümeseydim, bu gölde tutmasaydım İlk kaya balığını ve bu denizde yüzmeseydim ilk defa ![]() Aşkımı burada yaşamasaydım ilkokul üçte ![]() ![]() ![]() Günlerinde üşümeseydim kumsalında ![]() Okul önünde ve yokluğu öğrenmeseydim yazlıkçılar gidince Kürdü, lazı, çingeneyi, göçmeni burada tanımasaydım ![]() Darbukayı çalmasaydım o sünnet düğününde ![]() Bira, ilk sevda, ilk, ilk, ilk, ilk ![]() ![]() ![]() Ağlamasaydım bananeydi çekmeceden |
![]() |
![]() |
![]() |
Erhan Güleryüz - Sevmek Zor |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Erhan Güleryüz - Sevmek Zorsagol güzel paylaşım |
![]() |
![]() |