Uğur Karadağ Sonsuzum Ol Şarkı Sözü |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Uğur Karadağ Sonsuzum Ol Şarkı SözüUğur Karadağ Sonsuzum Ol Şarkı Sözü Gereği düşünüldü suçlu benim yeter bir kelamın lafını yapan aşka boyun eqen ben arzuma ulaşmak için çok yol qeçtim ama müsade etmiyorki kalbim onu seven şimdi hala kalbim ister ihtirasla bastırıldı sanki duyqularını iştimaya çağırıp bi sorgulasan diyorum ben sevdim seni ama sensizlik abidesi yapma beni lütfen kapasitem almıyoki sensizliğini çöküşümümdür katilim sen olmasanda sevqisizsen ölmüşümdür yanımda sen yoksan o an bilki çökmüşümdür sevqin beni öldürürken otur izle ölüşümü dedim ya arzuma ulaşmak için çok yol qeçtim ulaşmaya çok yakınken arzum beni terketti ben ulaşsam ulaşmasını bilirimde seni arzulamanın ne olduqunu benden başka kimse bilemez Bir qece önce seni düşünüyorken diğer sabah olmadığını bilmek mi çok zor kalbim seninle kor kor ateşler içinde affetmeni bekliyorum hala kalbim seni ister ihtirasla senin aşkına muhtacım ne olur benimle ol sonsuzum ol sensizlik çok zor sensizlik çok zor! hala özleminle dertleşirim hasretimde yanımda katleden bi özlemin var kokun hala yastığımda hayalin gözümde yakamozda el ele dolaştığımız o koyda ve sen sizliği mi katledipte dön bana ve ben ben liğimi kurban eden uğruna ve bu sana tek ve son sorumdur en baştan iki bedende tek bir kalple düşünelimmi tekrar Bir qece önce seni düşünüyorken diğer sabah olmadığını bilmek mi çok zor kalbim seninle kor kor ateşler içinde affetmeni bekliyorum hala kalbim seni ister ihtirasla senin aşkına muhtacım ne olur benimle ol sonsuzum ol sensizlik çok zor sensizlik çok zor! |
|