![]() |
Hanedan - Artık Elveda Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Artık Elveda Şarkı SözüHanedan - Artık Elveda anladım bu aşkımızda bir çıkış yoluda yok senden bana hatıran kalmasın ve artık defol git başımdan kalbimi alma nolur sevdiğim seni seviyorum ama artık sana gelmemeliyim bitti herşey yazık oldu evet harbiden ziyan çektiğim bu dumanımda artık kafa bulamam zor gelir ayrılık bana inan seni unutamam benimleyken gözün nerde diye sorsam hatırlamaz bitti herşey mutlu ol ve git sen artık ellere aşkımdan bu yana kalan bana 1 kadeh verse dertlerimi doldursam içine içsem her gece sigarama yazdığım adınlaydım dün gece şu an resmin karşımda söylüyorum parçamı gözlerimde hafif kanlı akıtmıştım yaşımı yaptığın o rezilllikler ayırmıştı elimizi bir daha gelemem sana unut artık sen beni benden bekleme gülüm unutamam ki seni sen basite aldın aşkı kirlettin lan geçmişi helalimdin anlamadın basit sandın sevgimi öyle kolay değil ama biteceği kesindi şimdi herkez yolunda yürüyoruz buda yanlış yazık oldu herşeye ne sözlere kanmışız hangi sözü verdim sana tutmadımda bi söyle konuşturtma beni artık gözümede gözükme elveda diyorum aşka kader böyle yazılmış şimdi mutlu ol ve sen gözyaşıda akıtmış zor gelmesin kızım sana bu aşkı sen batırdın şimdi kolay değil dönmek aşk defteri kapanmış güllerimiz soldu artık su verseler dirilmez senle geçirdiğim günler bana geri gelemez kaybettik bir çok şeyi geleceğim seninleydi elveda tatlı kız sana mutlu olursun harbi |
![]() |
![]() |
|