Hanedan - Aşk-İ İsraf Şarkı Sözü |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hanedan - Aşk-İ İsraf Şarkı SözüHanedan - Aşk-ı Israf Aşkından içiyordum , ben her gece sarhoştum , Gözlerinin önünde , ölümüde bekliyordum Sensiz olmazdı bak yarim , ecelimle ölmek isterdim , Bırakıpta gidişinle , 2 güne elleri seçtin Beni sensiz bıraktın burda , ağlarım duymaz usta , Yıkılmadım ayaktayım , sensiz ben nasıl yaşarım Özledim ben o gözleri , hasretim yar sana sevgili , Anlamazsın tabi sen beni , sevmedin ki yar beni Özledim teninide vede gözlerini , 2 güne terkedip gittin sevgili Aşkıma kıydın sevdim ben seni , Her aşkın sonucu hüzünle bitti Bir sen vardın inan yanımda , Ölürüm yapamam derdin hep bana Anladım işte yalanmış usta , Bıraktı o beni şimdide darda Belkide mutlusun onların kolunda , Beni bile görmedin vurgunum ben sana Ağladım uğruna yanlızım baksana , Taparım derdin allahsız bana Bir gün bile bana aşkı yaşatmadın , Ellerde ise mutlu yaşarsın Derdin neydiki canımıda yaktın , Anlatma bana kalbimi kırdın Aşkından içiyordum , ben her gece sarhoştum , Gözlerinin önünde , ölümüde bekliyordum Sensiz olmazdı bak yarim , ecelimle ölmek isterdim , Bırakıpta gidişinle , 2 güne elleri seçtin Beni sensiz bıraktın burda , ağlarım duymaz usta , Yıkılmadım ayaktayım , sensiz ben nasıl yaşarım Özledim ben o gözleri , hasretim yar sana sevgili , Anlamazsın tabi sen beni , sevmedin ki yar beni |
|