Hanedan - Bırak Ve Git Hadi Şarkı Sözü |
11-03-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Hanedan - Bırak Ve Git Hadi Şarkı SözüHanedan - Bırak Ve Git Hadi tutuldum ben aşkına yar kalbim sensizde yaşar senin aşkınla yandım git hadi yalancı aşkım senden kalanla yaşarım bırak ve git hadi kanunsuz bir aşk yaşadık belki senli benli olan hikaye yokki herkez anlatır aşkını oysaki bende yaşayamadım onların gibi hep isyanla geçti günlerim seni cani gönülden sevmiştim beddularım seninle kalsın faydalan hadi belki anlarsın nefretim vede kinim seninle ben gibisini sende bulamazsın biz insanca başladık aşka tutulduk birde amansızca 1 gün sürmedi o aşkım varya gözü bana bakmadı hep sağda solda bitsin dedi bana 1 hafta sonra sıkıldı sanırım oda bu aşkta ayrıldıkk biz ilişkisi yok ya 10 dakka geçmedi noluyo dur ya başkasıylamı yatıyor usta nasılda kandım onun bakışına belki sende kendince aldattın bu kalbimi sende ben gibi sever yanmazmısın sanmaki edip bulma dünyası yürüdüğün bu yollar aşkla yaktın canıma bak şu yüreğim kanar durmak bilmez acılarım bitti tek başımayım durmak bilmez sancılarım aşkınla ben yanmışım durmak bilmez gözyaşlarım damla damla ağlarım durmak bilmez kalp atışım ben damara bağladım yakarım sigaramı çekerim dumanımı dünyamda hoş gelir bırakırım kalanları bırak ve git hadi senden kalanları 1 çift resim var elimde kaldı sen ve ben diye resim ayrıldı daha geçen hafta bizler vardı hayalde kurduk yıkıldı şimdi yuvamız olacak küçük bir evdi sıcak bi hayaldi belki kendisi her zaman derimki sevme abisi bende yandım vede dahada kanmam sende yanma ama tadına bi baksan tutuldum ben aşkına yar kalbim sensizde yaşar senin aşkınla yandım git hadi yalancı aşkım senden kalanla yaşarım bırak ve git hadi |
|