![]() |
Hanedan - Hani Nerdesin Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Hanedan - Hani Nerdesin Şarkı SözüHanedan - Hani Nerdesin senin sevgin yalan sandım affet ellerin sözüne kandım hadi dön bana gel geri aşkım sensiz ben olamadım şimdi nerdesin söyle yar bu gözlerim seni arar sensiz kaldım yürek ağlar bu gözlerim sana bakar bıraktığın andan sonra yürek oldu isyankar ve isyanım var sana değil kalbim sanki benim deyil gözlerim ağlar bak yine sensiz kaldım ben bu gece senin için yazdım dinle nerdesin yar bişey söyle susma öyle kaldık böyle hani büyük aşk nerede sensiz kaldım ben yin e ve nerdesin yar bişey söyle seni özledim ben yine resminde kalmadı bende sensiz kaldım ağlarım yine seni çok özledim nerdesin söyle hanqi yaban elde ve kimin evindesin sen parayı buldun mu lan söyle harbiden senin sevgin yalan sandım affet ellerin sözüne kandım hadi dön bana gel geri aşkım sensiz ben olamadım yoksun hayatımda ve ben senide silmişim defol git artık sen restimide çekmişim yalan aşklarının artık yüzüne mi tüküreyim inan bu gönlü ben sana kul köle etmiştim deqerini bilmezsin sen sürtüğünde tekesin seni sevdikten sonra ben inan ki bitmişim ben artık bundan usandım sevgimle sen oynadın duysun işte isyanımı seven kalbi sen taşladın artık anladım vede sende yalansın benim şu gönlümü yerlerede atmışın satılık olmuş aşkın sen bana satmışın sürtük senin aşkına ben nasıl kanmışım senin sevgin yalan sandım affet ellerin sözüne kandım hadi dön bana gel geri aşkım sensiz ben olamadım |
![]() |
![]() |
|