![]() |
Dizi Müzikleri - Bayanlar Baylar Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dizi Müzikleri - Bayanlar Baylar Şarkı SözüDizi Müzikleri - Bayanlar Baylar Bayanlar baylar Bayanlar baylar Bayanlar baylar Bayanlar baylar Kadınlar bir çiçektir Bizler ise böcek Dünya alem görecek Kimin fendi kimi yenecek Geçti artık o günler Kandırmayın milleti Dünyanın en büyük illeti Erkek milleti Bayanlar baylar Bayanlar baylar Bayanlar baylar Bayanlar baylar Ben neyim, bu şehirdeki En sakin kişi Ama dayanamıyorum abi görünce En ufak bir dişi Ben başa çıkamadım Adam doymuyor kadına Evliliği bitirtti bana Varamadan tadına Bayanlar baylar Bayanlar baylar Bayanlar baylar Bayanlar baylar Oturayım evimde türkülerimi yakayım Şahane şahaneme uzaklardan bakayım Boşandık ama sakın aşiret duymasın Tabi ben de istiyorum şahanem şeytana uymasın Açılırım saçılırım, güya bana aldırmaz Benim gibi güzelliği her bünye kaldırmaz İsterim biri çıksın, bıraktırsın peşimi Böyle erkek bulursam kırarım vallah dişimi Şimdi başlıyor Ülkedeki en tatlı dizi Boşverin her şeyi Gelin azcık izleyin bizi Kumandalar bırakılsın Doldurulsun çaylar Bayanlar baylar Karşınızda bayanlar baylar |
![]() |
![]() |
|