![]() |
Azer Bülbül Sarki Sözleri... |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Aman Aman anlayan yok sözlerimden uyku firar gözlerimden umudumu can evimden hasret vurur zanan zaman aman aman aman aman perişanım halım yaman sırtım daki yaralarım sızlar durur zaman zaman dertlerim var bülük bülük hasret ateş çile körük ocak tutmaz bacam sönük yakar beni zaman zaman aman aman aman aman perişanım halım yaman sırtım daki yaralarım sızlar durur zaman zaman |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Amansiz Bir Sevda Amansiz bir sevda geldi Basima Yürek yandi gönül yandi ben yandim Ziyan oldu akti gitti bosuna Ömrüm yandi dünyam yandi ben yandim Ask dedigin koskoca bir yalanmis Dost bildigim gencligimi calanmis Koynumdaki yilandanda yilanmis Icim yandi canim yandiben yandim Ömür boyu mutluluktan elendim Genclik gitti acilara Belendim Öyle bir hale geldimki tükendim Gören yandi duyan yandi ben yandim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Ayrilmak mi gerekirdi Gönlümdedir hatiralar Gözümde tatli anilar Bizi beklerken yarinlar Ayrilmakmi gerekirdi Canimdan cok sevdim seni Hic yüzünden kirdin beni Alacagin olsun alacagin emi Ayrilmakmi gerekirdi Cok severdin güya beni Anlayamaz oldum seni Yeminlerin nerde hani Ayrilmakmi gerekirdi Canimdan cok sevdim seni Hic yüzünden kirdin beni Alacagin olsun alacagin emi Ayrilmakmi gerekirdi |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Bana düstü Kaldim Gurbet ellerinde Issiz köhne ey köselerde Bin cile var eyy yüregimde Kara yaslar bana düstü eyy Mekanim yok yuvasizim Yasamaya Kararsizim Tez gel anam zamansizim Bu can tende dara düstü Bana düstü bana düstü Kara yaslar bana düstü Tez gel anam zamansizam Bu can tende dara düstü Her bir yandan baglanmisim Nasil etsem sasirmisim Bu yerlerde tek kalmisim Kurtlar kuslar cana düstü Mekanim yok yuvasizim Yasamaya Kararsizim Tez gel anam zamansizim Bu can tende dara düstü Bana düstü bana düstü Kara yaslar bana düstü Tez gel anam zamansizam Bu can tende dara düstü |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Basaramadim Amansiz bir günde ayrildim senden Ne günden memnunum nede bu günden Kalbim sikayetci oluyor benden Sensiz yasamayi basaramadim Ilk firsatta sana gelmek istedim Gelip kollarinda ölmek istedim Özledim birtanem sani özledim Sensiz yasamayi basaramadim Basaramadim eyyy basaramadim Sensiz yasamayi basaramadim Gözümde büyüdeü sayili günler Icimi karartti sensiz geceler Benimle agladi seveb gönüller Sensiz yasamayi basaramadim Basaramadim eyyy basaramadim Sensiz yasamayi basaramadim |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Basimiza gelene bak Bir yar sevdim güldürmedi Atasimi söndürmedi Hancer vurdu yüregime Yaraladi öldürmedi Bu bendeki kadere bak Talihe bak kismete bak Felek gözün kör olmasin Basimiza gelene bak Gelene bak gelene bak Basimiza gelene bak Felek gözün kör olmasin Üstümüze gelene bak Halimize gülene bak |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Belaya düstüm Yapismis canima aman vermiyor Ne halden anliyor ne laf dinliyor Koparip atmaya gücüm yetmiyor Yar sevdan yüzünden belaya düstüm Belaya düstüm belaya düstüm Yar sevdan yüzünden belaya düstüm Sasirdim ne yapsam bilemiyorum Icimi kimseye dökemiyorum Aklima geldikce cildiriyorum Yar sevdan yüzünden belaya düstüm Belaya düstüm belaya düstüm Yar sevdan yüzünden belaya düstüm (siir) Gözlerin gözümün önünde her an Hayalin karsimdan gitmiyor bir an Sevdandir aklimi basimdan alan Kiz sevdan yüzünden belaya düstüm |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Bende Belayim Kader beni benden aldi Cekilmez dertlere saldi Seni geleceksin diye Gözlerim yollarda kaldi Yaraliyam aney yaraliyam Ben bir bahti karaliyam Gec gözüm görmesin seni Ben deliyem ben belaliyam Kader beni niye secti Bütün ömrüm ah gecti Bütün ömrüm vah la gecti Bu hayat denizinde Benim gemim Batti gecti Benim sansin yatti gecti Yaraliyam eyy yaraliyam Ben bir bahti karaliya Gec gözüm görmesin seni Ben deliyem ben belaliyam |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Birkere Yüzümüz Güldümu Bizim YiLLari Gecirdik, hep boynu bükük ![]() Bir kere Yüzümüz GüLdümü bizim ![]() Kader Bu Kahretsin, sansimiz yokmus ![]() Bir Kere YüzümüZ GüLdümü Bizim ![]() Kader Bu Kahretsin, sansimiz yokmus ![]() Bir Kere YüzümüZ GüLdümü Bizim ![]() eLLerin TaLihi, durmadan güLmüs ![]() Bizimse güLümüz, acmadan soLmus ![]() Geriye Kahirdan baska ne kaLmis ![]() Bir kere Yüzümüz GüLdümü Bizim ![]() eLLerin TaLihi, durmadan güLmüs ![]() Bizimse güLümüz, acmadan soLmus ![]() Geriye Kahirdan baska ne kaLmis ![]() Bir kere Yüzümüz GüLdümü Bizim ![]() UmutLar eridi, bunca dert iLe ![]() Benzedik rüzgardan, savruLan küLe ![]() Mecnunun misaLi düs'sekde cöLe ![]() LeyLayi yoLumuz buLdumu bizim ![]() Mecnunun misaLi düs'sekde cöLe ![]() LeyLayi yoLumuz buLdumu bizim ![]() eLLerin TaLihi, durmadan güLmüs ![]() Bizimse güLümüz, acmadan soLmus ![]() Geriye Kahirdan baska ne kaLmis ![]() Bir kere Yüzümüz GüLdümü Bizim ![]() eLLerin TaLihi, durmadan güLmüs ![]() Bizimse güLümüz, acmadan soLmus ![]() Geriye Kahirdan baska ne kaLmis ![]() Bir kere Yüzümüz GüLdümü Bizim ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Borcum Bitmedi Yükledim hasretin tüm çilesini Yürüdüm , yürüdüm yolum bitmedi Meğer ne ağırmış aşkın bedeli Ödedim , ödedim borcum bitmedi Sevmişim sevdanın çok ötesinde Hicran var kalbimin her köşesinde Bu yalan dünyanın dert sahnesinde Oynadım , oynadım rolüm bitmedi ![]() Yürek yangınına kâr etmiyor kar Şu koskoca şehir sanki dört duvar Nehirler ırmaklar taşacak kadar Ağladım , ağladım yaşım bitmedi ![]() Sevmişim sevdanın çok ötesinde Hicran var kalbimin her köşesinde Bu yalan dünyanın dert sahnesinde Oynadım , oynadım rolüm bitmedi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Canim Yaniyor Kursundan beterdi o son sözleri Nasil gitti hala aklim almiyor Anlatmak imkansiz cektiklerimi Vurulmus gibiyim canim yaniyor Yaniyor yaniyor hey can bagrim yaniyor Vurulmus gibiyim ey ey canim yaniyor Bu benim delice ilk tutulusum Bu benim sirtimdan ilk vurulusum Öyle bir tuzaga düsmüsümki sorma Bu kara beladan yok kurtulusum Yaniyor yaniyor eyy can bagrim yaniyor Vurulmusum gibiyim aneyyyyyy canim yaniyorr |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Capraz Ates Ben daglarda sürgün idim Keskin sözler buldu beni Mekansizimdi eyy firariydi Namert diller satti beni Capraz ates yollar tuzak Vurulmusum eyy canim yanar Bagrimdaki kursun aglar Niye vurdu diye beni Anam bacim kardaslarim Aramayin artik beni Dermanimmi var geleyim Yaram derin eyy yordu beni Capraz ates yollar tuzak Vurulmusum eyy canim yanar Bagrimdaki kursun aglar Niye vurmus diye beni |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Dayanamıyorum Dayanamıyorum oy oy oy Dayanamıyorum havar havar Kaderimin ettiğine Bu gurbetin çilesine Bir de yarin hasretine Dayanamıyorum oy oy oy [x2] Dört yanımda tuzaklar var Sırtımdan hep vuranlar var Yar elinden yandım havar havar Dayanamıyorum oy oy [x2] Dayanamıyorum havar havar [x2] Sönmek bilmez yangındayım Ben ömrümün sonundayım Sensiz hergün isyandayım Dayanamıyorum oy oy oy [x2] Dört yanımda tuzaklar var Sırtımdan hep vuranlar var Yar elinden yandım havar havar Dayanamıyorum oy oy [x2] Dayanamıyorum havar havar [x2] ŞİİR: Kaderimin ettiğine , şu gurbetin çilesine , bir de yarin hasretine dayanamıyorum Dört yanımda tuzaklar var , sırtımdan hep vuranlar var Yar elinden yandım havar dayanamıyorum dayanamıyorum Yar elinden yandım havar havar dayanamıyorum dayanamıyorum ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Dil Arasinda Ne güzel yaratmis yaradan seni Sanki bir goncasin gül arasinda Muhtac oldugum o sözlerini Saklama dudakla dil arasinda Susma gülüm artik susma Bana bir el gibi bakma Muhtac oldugum o sözlerini Saklama dudakla dil arasinda Sevdandan deliye dönmüs bu gönlüm Kalmisim bulutla yer arasinda Gel artik gel ne olursun Birakma beni baharla kis arasinda |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#15 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Azer Bülbül Sarki Sözleri...Dokunsan Düsecek Hale Gelmisim gözlerim yaş dolu bahtımsa kara sensizlik içimde dermansız yara ben çoktan ölmüşüm yaşıyor sanma dokunsan düşecek hale gelmişim tutmuyor ellerim tutmuyor dizim paramparça oldu aşk dolu kalbim her ahh çekişimde yanıyor içim dokunsan düşecek hale gelmişim kurudu yaprağım kırıldı dalım yıkıldı hayalim tüm umutlarım tükendi mecalim bitti dertmanım dokunsan düşecek hale gelmişim ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|