![]() |
Alchol - Son Duman |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alchol - Son DumanAlchol - Son Duman Duydum ![]() ![]() Yalan değil be yazdığım bu satırlar 5 yıldır yaşadığım aşka bak Güzel değil ! Şarkılara senle başlamak ![]() Aynı yastıkta yırtılır sayfalar Ölürsün yada rüya gibi yaşamak var Sevgi nedir bilmeden çıkılmaz diyodun ![]() Şimdi her evde görünüyo K*lodun ![]() Ağıra kaçmadım sadece olanlar bu Kadere bak sen okadar kişi içinden Gelipte talihsiz beni bul Ama sıra bende Cinayet ilk yolum Sanki kaşarlık kanına yazılmamış Ben mi yalancıyım ? sevgine katılmamış Her hangi bi madde bul kadın Şimdilerde ise hamilesin diye duyum aldım Nakarat: Yalanla lan duyduğum herşeyi O eskidendi olmuştun herşeyim Senin yokluğunda bense şaiirim Malesef unuttum Güle güle herşeyim ![]() 2 ![]() Bütün bunlar olmıcaktı gitmeseydin yanımdan Dünya şahidim ki ![]() Kafamdan geçen bi ton sual var Heralde artık ![]() Bi sevgi tek benim bi duman çek belir Hele birde yapıyosan kahpelik Dön bi baksana dünya kaç günlük Şeytan diyoki dön suratına tükür ! Aslında yalan değil seninle yatmam Seninle kalkmam seninle bir olmam Bi o kadarda saçma geliyo insana Seninle yaşayıp seninle solmam Ömür boyu bir olsakta ayrılıyo yollar Sonumuz bu iken unutmakta olmaz Olmaz olmaz ![]() ![]() ![]() Her ayrılıktada Onurcan olmaz ![]() Beni sigaraya benzet sonrada yak Ama unutmaki senden çıkar son duman |
![]() |
![]() |
|