![]() |
Yanmasak Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yanmasak Şarkı SözüYanmasak Yalnızım yalnız acılarım hiç bitmiyor Kaç zaman daha sensiz günlerim gecelerim Mahkûmum zindanında yanar içim yüreğim Bir köşede sevdalı koynumda resimlerin Yalnızım yalnız acılarım hiç bitmiyor Kaç zaman daha sensiz günlerim gecelerim Mahkûmum zindanında yanar içim yüreğim Bir köşede sevdalı koynumda resimlerin Sen ben biz Yanmasak yanmasak canım Nasıl baş ederiz sendeyim ![]() Birileri yanmalı yanmalı canım Diyorsun mektubunda Sen ben biz Yanmasak yanmasak canım Nasıl baş ederiz ayrılıklarla Birileri yanmalı yanmalı gülüm O ben olayım bu aşk oyununda Yalnızım yalnız acılarım hiç bitmiyor Kaç zaman daha sensiz günlerim gecelerim Mahkûmum zindanında yanar içim yüreğim Bir köşede sevdalı koynumda resimlerin Sen ben biz Yanmasak yanmasak canım Nasıl baş ederiz sendeyim ![]() Birileri yanmalı yanmalı canım Diyorsun mektubunda Sen ben biz Yanmasak yanmasak canım Nasıl baş ederiz ayrılıklarla Birileri yanmalı yanmalı gülüm O ben olayım bu aşk oyununda Sen ben biz Yanmasak yanmasak canım Nasıl baş ederiz ayrılıklarla Birileri yanmalı yanmalı gülüm Diyorsun mektubunda Sen ben biz Yanmasak yanmasak canım Nasıl baş ederiz ayrılıklarla Birileri yanmalı yanmalı gülüm O ben olayım bu aşk oyununda |
![]() |
![]() |
|