![]() |
Yarim Desem Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yarim Desem Şarkı SözüYarim Desem Ateş olsam yar tutuşsam seninle Yüreğimde har küllensem elinde Bakışlarımdan anla dilim tutulursa Ellerimden tut cesaret ver bana Başka yar gözüm görmüyor Yalnız seni seviyorum ben Kalbimin güneşi olsan İçime dolsan karanlıktan Bu yoldan sana gelsem Beni bekler misin? Yarim Desem gülüm Desem Benim olur musun? Suyum olsan yar ah içsem serinde Yüreğim oynar durmaz yerinde Heyecan sarar seni gördüğümde Nerde olursan ol kalbim seninle Başkası yerini vermiyor Yalnız sana çarpıyor kalbim Sensiz bu yüzüm hiç gülmüyor Beni sevsen sevindirsen Bu yoldan sana gelsem Beni bekler misin? Yarim Desem gülüm Desem Benim olur sendeyim ![]() Bu kollar seni sarsa erir gider misin? Aşkım Desem canım Desem Benim olur musun? Bu yoldan sana gelsem Beni bekler misin? Yarim Desem gülüm Desem Benim olur musun? Bu kollar seni sarsa erir gider misin? Aşkım Desem canım Desem Benim olur musun? Benim olur musun? ![]() ![]() ![]() Benim olur musun? ![]() ![]() ![]() Benim olur musun? Ah içsem serinde |
![]() |
![]() |
|