![]() |
Alper Ayyıldız - Dil Yüzünden Şarkı Sözü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alper Ayyıldız - Dil Yüzünden Şarkı SözüAlper Ayyıldız - Dil Yüzünden Birinci Bölüm: Sona varmak üzere açılan kitabın, yıpranmış bir başlangıcıyım ![]() Önsözüm ![]() Okuyan var mı beni? Konu belli bir kitleye satmış kendini ![]() Sayfamı açarak adım at ![]() Adı: Alper Yaşı kaç? Bunu sen bilemezsin ![]() Aklımın içine mi baktın? Kafa kağıdımda 19 yazar bilirsin ![]() Yazıp çizersen, eleştirilirsin ![]() Gidip dönersen, yorulabilirsin ![]() Okulları bitirip diplomanı, odanın duvarına asabilirsin Alper ![]() İki seçimin var ![]() Yolları dar taş köprüyü özler gönlüm ![]() 5 senelik bir Ankara yolcusuyum ![]() Ruh halimi bilsen çözemezsin ![]() Ah çeken, kimine muzdarip ![]() Çözümü çok basit bir denklem gibisin ![]() İp atlatarak, gelecek kuramazsın ![]() Ünsüz harflere ün katamazsın ![]() Aklım ermezdi� Son bir şans ![]() Kalbim mantığımı doğrular ![]() Buna dahil olan geç sorgular ancak birikmişti yanlışlar çoktan ![]() Aşkını yaz duvarına ![]() Sal gemileri, Çal şarkını başa sardırarak ![]() Al kalemini duyguna kat bir sefer an ![]() İsmimi kalbine sayıklattıran üstün tecrübem olamaz ![]() Bilakis; fani bir dünya bekçisi biz ![]() Umudu yok olan çocuk parkında, hayallerin tahterevallisiyiz ![]() Nakarat: Benden, bir medet bekleme� Daralıyor içim ![]() Dışımsa tarifesiz yolcu gibi talihsiz ![]() İkinci Bölüm: Kaç kez harcadın aklını? Ya da kaç kez fark ettin anlamını? Bir düşün son kez yarınımı ![]() Bir üzüm dalına mı göz diktim söyle? Kısırın döngüsü dönerse, Devran olur bir gün dönerse ![]() Ben ayrımı yapabilirim sanırım ![]() Dostum beni çözebilirsen engeli yok hiçbir işin ![]() Ona göre doğru, diğerine yanlış gidişin ![]() Aşkının ölçüsü bitişi ![]() Hakaretim söz gelişi ![]() Yaktım sayfaları ![]() geçmişime ![]() Saldım gemileri ben tek gidişe ![]() Sefiri Yıldız Alper ![]() Kırılan aynaları toplat işi ne? Haydi git işine ![]() Yaş iken eğilen dalına mı kastım var sanki neden ağlıyorsun? Ben konuşurken, sen susuyorsun ![]() Sessizliğinle kin kusuyorsun ![]() Aşkımın ortası bir liman, gel kal içimde günlerce� Kalbim sana nöbetçi olsun ![]() Kaybolan uykuma, yastıklar yardım koştursun ![]() Sallandıkça kendime geldim ![]() İç çeken aşkımın anlamı sendin ![]() Eden bulur üstüne şansın yok ![]() Sonun adın olur günahın çok ![]() Merhamet arkası hin var ![]() Öldüreceksen çek tetiğini ![]() �Bak resimlerini yaktım� derken bile �Yenisini çekeriz� diyecek kadar sahtesin |
![]() |
![]() |
|