Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Eğitim - Öğretim - Dersler - Genel Bilgiler > Eğitim & Öğretim > Kitap Özetleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
alya, arman, ayşe, sevgilim

Alya, Sevgilim Ve Ben Ayşe Arman

Eski 11-03-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Alya, Sevgilim Ve Ben Ayşe Arman

Alya, Sevgilim ve Ben Ayşe Arman

Ayşe Armandan hamileliğine, “sevgili” olmaktan “sevgili ve anne” olmaya geçişine, anneliğine ve kızı Aylaya dair yazılar; bu serüvenin en güzel fotoğrafları…

Bu kitap bizi anlatıyor
İçeriden sansürsüz
Katıksız
Bu kitap bir tür albüm
Bu kitap, buzdolabının üzerinde yapıştırılmıs olan, yazı masamın
arkasında asılı duran fotoğraflardan oluşuyor
Tamamen doğal fotoğraflar
Bizim ev halimiz
Kendi halimiz
Belki de bu heyecanladırdı beni
En basit, en yalın, en samimi halimiz
Ve ben seviyorum bu halimizi
Hayattaki en büyük başarım da bu, böyle bir aileye sahip olmak

Alya, Sevgilim ve Ben
Bizim Hikâyemiz
Ayşe Arman
Doğan Ktap

Ayşe Arman'ın diğer kitapları

Kimse Sormazsa Ben Sorarım
Ayşe Arman
Epsilon Yayınları

Bu kitapta, Ayşe Arman'ın çalışmaların içinden seçilen 46 röportaj okuyucuyla buluşuyor Röportaj yapılan isimler ise şöyle: Mehmet Ağar, Ahmet Altan, Fatih Altaylı, Oğuz Aral, Ercan Arıklı, Hülya Avşar, Süreyya Ayhan, Ayhan Çarkın, Kaya Çilingiroğlu, Emin Çölaşan, Christoph Daum, Süleyman Demirel, Özcan Deniz, Sabri Doğan, Mehmet Ali Erbil, Zeynep Everi, Karen Fogg, Engin Geçtan, Hasan Gökçe, Cemil İpekçi, Mahmut Kahraman, Tamer Karadağlı, Halis Kuralay, Perihan Mağden, Cem Mumcu, Murathan Mungan, Meral Okay, Makbel Oytay, Ertuğrul Özkök, Orhan Pamuk, Johannes Rau / Christina Rus Fahişe, Işılay Saygın, Gülriz Sururi, Fadime Şahin, Ferhan Şensoy, Rauf Tamer, Sadun Tanju, Tarkan, Leyla Tekül, Hikmet Tosun, Reyhan Uzuner, Yılmaz Erdoğan / Beyaz / Cem Yılmaz, Hıncal Uluç, Güler Yücel

Kimse Okumazsa Ben Okurum
Ayşe Arman
Epsilon Yayınları

Kitap sunuşu nasıl yazılır bilmem ki Ayşe Arman işte Kendini kedisini sever anne sever erkek sever uyku sever seks sever oyun sever şaşırtmayı sever ve her şeyi merak eder Biraz masum biraz yılan Bir kadınla küçük bir kız arasına sıkışmış gibi Bir tutam salaklık bir tutam cesaret ve cehalet iyi niyet ve fazlasıyla samimiyet Kimilerinin sevdiği kimilerinin nefret ettiği biriyim ben Bu da benim kitabım Ama sizi uyarıyorum çoğu yayımlanmış yazılar Olsun bir nevi Toplu Eserler I Kitaplı biri olmak kitapsız biri olmaktan iyidir Evet okumayacaksınız diye üç buçuk atıyorum ama sonra kendimi sakinleştiriyorum: "Kimse okumazsa sen okursun"

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com