![]() |
Babamdan Hayaller Kitabının Özeti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Babamdan Hayaller Kitabının ÖzetiBabamdan Hayaller Ben Kenya'dan gelen siyah bir adamla Kansas'tan gelen beyaz bir kadının oğluyum ![]() ![]() ![]() Amerika'nın en iyi okullarında okudum ve dünyanın en yoksul halkı arasında yaşadım ![]() ![]() ![]() "İyiye tutunup kötüyü red ettiği için Obama, bütün dünyaya umut ışığı olmuştur ![]() -The Times "Kışkırtıcı ![]() ![]() ![]() ![]() -The New York Times "Akıcı, duru ve içten ![]() ![]() ![]() ![]() -Washington Post Book "Obama bir anı yazdı… bu anı ırkçılığın acılarını uyandırdı ama inanmanın çığlığını doruklara taşıdı ![]() -Sunday Times "Akıl yüklü bu kitap, hangi ırktan olursan ol sana, senin hakkında bir şeyler anlatacak ![]() -Marian Wright Edelman "Obama'nın tarzı kesin ama hoşgörülüdür ![]() ![]() -Alex Kotlowitz "Okuduğum kitaplar içinde kendini keşfetme konusunda en güçlü kitaplarından biri ![]() ![]() - Charlayne Hunter-Gault Yazar : Barack Obama Yayınevi : Pegasus Yayıncılık Sayfa Sayısı : 480 Etiket Fiyatı : 20,00 YTL Basım Tarihi : Ağustos 2008 |
![]() |
![]() |
|